Festivalul – concurs este organizat de agentia de evenimente Lui’s Arts in data de 3 (sambata) decembrie 2016, intre orele 9.00 si 16.00.

time-lineFestivalul are caracter national avand ca scop sa ajute in stimularea spiritului competitiv; in cresterea motivatiei pentru performanta; in promovarea experientei artistice si dezvoltarea comunicarii si a relationarii prin limbajul universal al dansului; in promovarea tinerelor talente si in mentinerea/dezvoltarea starii de sanatate a tinerilor.

Toate competitiile/probele din cadrul Festivalului sunt deschise tuturor categoriilor de profesionisti (licee de coregrafie, colegii de arta, academii, teatre, etc.) si amatori (scoli particulare, cluburi, asociații culturale,scoli generale etc.) cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani.

Evenimentul se va desfasura in cladirea Teatrului de Stat Constanta situat in bulevardul Ferdinand nr. 11.

Inscrierile se face pana la data de 20 noiembrie 2016, formularul tipizat pentru inscriere fiind disponibil pe pagina web a organizatorului www.luisarts.ro cat si pe cea de facebook, Lui‘s Arts.

Formularul de Inscriere va trebui completat corect si citet, dupa care va fi trimis la adresa de e-mail: office@lusiarts.rosarts.ro.

Participantii vor fi recompensati cu Diplome de Participare, iar castigatorii vor fi onorati, pe langa premiile oferite de diversi sponsori, cu:

Trofeul Festivalului pentru cel mai bun dansator si cea mai buna trupa/ansamblu

Locul I, II, respectiv locul III si mentiuni pentru fiecare din cele 2 categorii (Diplome si medalii)

– 2 Premii Speciale: Premiul de Popularitate (acordat prin vot de catre publicul prezent) si Premiul Presei (acordat prin vot de catre reprezentantii mass-media acreditati la festival).

Premiul I, II si III pentru primii trei antrenori clasati pe podium.

Proiectul este o productie a companiei de evenimente Lui‘s Arts din Constanta, companie specializata in realizarea de show-uri teatrale, evenimente culturale, educative, sportive si entertainment.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati www.luisarts.ro