Patinoarul Telekom Arena, operat de Fundatia Ion Tiriac si construit la initiativa domnului Ion Tiriac, va fi inaugurat pe data de 7 decembrie 2016.

Pozele de mai jos sunt de acum 2 luni si ceva (vezi articol SE). Minunea, realizata intr-un timp record, s-a produs! Bucurestiul are patinoar. Un patinoar!

Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si conform indicatiilor Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

 

In cadrul evenimentului de inaugurare, care va avea loc pe 7 decembrie 2016, incepand cu ora 11:00, se vor aduce in discutie utilitatea proiectului pentru dezvoltarea sportului romanesc, capacitatea si caracteristicile acestuia, modul in care va putea fi accesat de catre copii si sportivi, programul antrenamentelor etc.

 

Patinoarul se afla pe Strada Drumul Garii Odai, Otopeni (se intoarce sub podul de la Aeroportul Henri Coanda, se trece de Tiriac Collection si se face dreapta dupa Hotel Angelo).harta-patinoar