In asteptarea inaugurarii patinoarului construit in Otopeni, care va avea loc peste cateva zile, pe data de 7 decembrie, Ion Tiriac a vizitat un patinoar aflat intr-o mica comunitate din Canada – Yunesit’in, aflata in districtul Chilcotin din regiunea British Columbia. Mica asezare nu numara mai mult de 400 de membri, dar cu toate acestea dispune de un patinoar.

ion-tiriac_patinoar-canada-1

Astfel, avand in vedere si faptul ca din 2013 si pana in prezent hocheiul bucurestean a pierdut 500 de juniori si 3 cluburi specializate in aceasta ramura sportiva, asa cum au anuntat oficialii din conducerea Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, Ion Tiriac doreste sa sublinieze importanta pe care o are existenta unui patinoar construit conform celor mai noi standarde in domeniu pentru dezvoltarea sporturilor pe gheata la nivel local, in Bucuresti, cat si in intreaga tara.

ion-tiriac_patinoar-canada-2

Va asteptam cu drag la inaugurarea patinoarului Telekom Arena.

Patinoarul Telekom Arena, operat de Fundatia Ion Tiriac si construit la initiativa lui Ion Tiriac, va fi inaugurat pe data de 7 decembrie 2016.

Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si conform indicatiilor Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

In cadrul evenimentului de inaugurare, care va avea loc pe 7 decembrie 2016, incepand cu ora 11:00, se vor aduce in discutie utilitatea proiectului pentru dezvoltarea sportului romanesc, capacitatea si caracteristicile acestuia, modul in care va putea fi accesat de catre copii si sportivi, programul antrenamentelor etc.

Patinoarul se afla pe Strada Drumul Garii Odai, Otopeni (se intoarce sub podul de la Aeroportul Henri Coanda, se trece de Tiriac Collection si se face dreapta dupa Hotel Angelo).

Foto: Tiriac Holdings. www.tiriacholdings.ro

Foto Imagine reprezentativa: https://www.facebook.com/patinoarveranda/