Dupa o perioada de proiectare, dezvoltare si formare, compania Padbol International anunta infiintarea diviziunii Padbol Europa, creata pentru a sprijini si consolida cresterea fiecareia dintre tarile sale componente, atat reprezentanti cat si licentiati.

Sursa foto: http://www.cugetliber.ro

IMG Bau & Verwaltungs AG, de origine elvetiana, grup condus de omul de afaceri Gaston Elsasser, este cea care va indeplini aceasta sarcina, care are deja un prim pas in buget si aprobat de catre societatea-mama. O investitie puternica urmeaza sa fie facute in publicitate si difuzare pe intreg continentul, precum si multe alte beneficii pentru toti licentiatii. De
asemenea, alte proiecte, cum ar fi crearea Departamentului R & D (cercetare si dezvoltare), divizia de Marketing si Departamentul juridic vor fi un plus pentru padbolul european.
De tot acest proiect vizionar vor beneficia nu doar cei care se vor alatura sportului spectacol incepand de astazi, ci acesta va creste in mod semnificativ valoarea specifica a tuturor celor care fac deja parte din Familia Padbol.
Practic, se va oferi un sprijin mai mare in publicitate, un calendar competitional mai complet si mai atractiv pentru jucatori, dezvoltarea unei linii oficiale de merchandising si imbracaminte, noi modele de terenuri de padbol, evenimente, clinici sportive, traininguri pentru antreprenori ( dezvoltatori de terenuri de padbol), etc.

De asemenea, ca si debut al acestui proiect, in cateva zile vor fi anuntate in mod oficial o serie de noi terenuri de Padbol, care vor fi date in folosinta si vor fi disponibile in timpul iernii europene.
Punerea in aplicare a proiectului va duce la o dezvoltare si mai rapida, garantata de un cadru sigur, standardizat si stabil, care va accelera in continuare dezvoltarea unui sport care sa nascut cu un dinamism mai mare decat putea fi imaginat.
Padbol este in plina dezvoltare si in Romania, in prezent fiind instalate pentru publicul larg patru terenuri in Bucuresti, alte terenuri in Bistrita si Cluj, iar Academia Gheorghe Hagi isi imbunatateste prin padbol tehnica si viteza de reactie a „viitorului” fotbalist modern.

Anul Cupei Intercontinentale Romania 2017 este si anul accelerarii dezvoltarii padbol in Romania. Pana la aceasta ora antreprenori din orase precum Oradea, Galati, Timisoara, Brasov si-au depus solicitari pentru obtinerea de licente.
Argumentele dezvoltarii padbol la nivel national
• Noutate, tendinta moderna, acoperire internationala
• Investitie redusa si recuperare rapida, transformarea in timp foarte scurt a capitalului in profit
• Performanta economica excelenta, spatiu necesar redus: doar 60mp
• Recomandari medicale deosebite
• Adresare catre un public foarte larg, orice spectator/fan putand deveni practicant
• Complementar pentru alte sporturi, in special pentru fotbalul
• Expunere mediatica la un nivel inalt
• Flexibilitate si portabilitate a constructiei
• Sistem competitional atractiv si accesibil tuturor categoriilor de persoane
• Marca inregistrata si sistem de selectie a licentiatilor
• Activitate indiferent de anotimp

Elisabeta Gherghisan, Presedinte Asociatia Romana de Padbol, ne-a declarat:

In luna martie dam startul Turneului de Calificare pentru Cupa Intercontinentala Romania 2017. Se vor organiza competitii atat la nivel local, cat si la nivel national, cu drept de participare a tuturor iubitorilor sportului, in special ai tenisului cu piciorul, amatori sau profesionisti, masculin si feminin. Castigarea titlului mondial Uruguay 2016 la fete ne-a
demonstrat inca odata ca romanii se pot impune cu ambitie chiar si in cadrul unui sport de ultima genereatie, cum este Padbol

Cupa Intercontinentala se anunta a fi un show total, pe care iubitorii sportului nu au voie sa il rateze!