Asociatia Terra Semper Fidelis  Perspectiva pentru Viitor,  in parteneriat cu Asociatia Romana de Padbol,  isi unesc fortele pentru organizarea primul Campionat European din istoria padbolului, sportul exotic lansat la noi in tara in urma cu doar 2 ani. (www.padbol.ro) . Evenimentul va avea loc in Constanta, in perioada 14-17 septembrie.

 

Noul sport  va bucura publicul constantean cu un eveniment unic in Romania, la care sunt invitati cei mai buni padbolisti din tarile europene, membre ale Federatiei Internationale de Padbol, precum Spania, Portugalia, Franta, Belgia,Italia, Germania, Suedia.  Juan Miguel Hernandez  Mir & Miguel Angel Barcelo Alonso (Spania),  campionii mondiali 2014-2016 si echipa care ne-a eliminat din sferturi in Uruguay (Mondial 2016),  se vor lupta sa ramana in varful clasamentului mondial.

„Prin acest eveniment ne dorim sa aratam tuturor iubitorilor sportului, frumusetea si spectaculozitatea padbolul, precum si bucuria pe care acesta o poate aduce fiecarei comunitati, mai mici sau mai mari, din Romania. Euro 2017 este o competitie in premiera pentru padbolul , iar pentru noi, ca tanara asociatie, este prima competitie internationala pe care o gazduim. Din punct de vedere organizatoric, avem incredere ca vom fi la inaltime, prim prisma parteneriatului  incheiat, si suntem siguri ca padbol merita votului de incredere oferit de Consiliul Judetean Constanta si de Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Constanta.”

– Elisabeta Gherghisan, presedinte Asociatia Romana de Padbol.

Mix intre fotbal, tenis si squash, jucat intr-o „cusca de sticla”,  padbolul va aduce publicului constantean un alt fel de show. Pe parte de entertrainment, de la eveniment nu vor lipsi muzica, DJ, MC si  majorete, precum si numeroase premii si surprize pentru public. De asemenea, meciurile vor fi transmise live, putand fi vazute atat in Romania, cat si in toate celelalte tari in care padbolul a devenit noul sport national.

„In ultimii ani am castigat o mare experienta in organizarea de evenimente sportive, stau dovada competitiile periodice de streetball,  care sunt asteptate, de fiecare data, cu nerabdare de catre sportivii si publicul constantean. Ne incanta parteneriatul cu Asociatia Romana de Padbol, consideram padbol  un sport spectaculos, care va exploda in toata tara. Ne dorim sa facem din Euro 2017 un eveniment remarcabil, primul dintr-o lunga serie a evenimentelor realizate pe plan local in parteneriat cu Asociatia Romana de Padbol”- Andrei Talpes,  presedinte Asociatia Terra Semper Fidelis  Perspectiva pentru Viitor.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, al Primariei Constanta si a Directiei Judetene Pentru Sport si Tineret.