In urma confruntarilor stranse intre micii hocheisti din cadrul turneului Tiriac Trophy, grupa 7-9 ani, disputat la patinoarul Tiriac – Telekom Arena, echipa Triumf Bucuresti a castigat marele premiu – Trofeul Tiriac Trophy. Echipa invingatoare este recompensata si cu echipament sportiv de specialitate in valoare de 9000 lei, cu tva inclus.

Telekom si Viitorul Hocheist au ocupat pozitiile doi si respectiv trei in competitie, fiind urmate in clasament de echipele Dedeman, Husky Bucuresti si Steaua Rangers. Toate cele sase echipe de 7-9 ani inscrise in concurs sunt rasplatite cu echipament sportiv de specialitate asigurat de catre Banca Transilvania si cu premii din partea partenerilor evenimentului: Herlitz si Dr. Oetker.

Federatia Romana de Hochei pe Gheata a onorat cu distinctii cel mai bun atacant – Antonia Virgolici (Simona Halep), cel mai bun fundas – Vladut Surugiu (Viitorul Hocheist), cel mai bun portar – Sofia Petre (Triumf Bucuresti) si cel mai bun golgheter din turneu – Sebastian Simionescu (Triumf Bucuresti). Ȋn plus, indiferent de evolutia in turneu, toti participantii au primit diplome si medalii.

La categoria 4-6 ani au evoluat echipele infiintate la patinoarul Tiriac – Telekom Arena, respectiv „Simona Halep” si „Skoda”, cu o structura formata din noua jucatori si portar, in doua meciuri demonstrative. Atat echipa exclusiv feminina de juniori la hochei „Simona Halep”, cat si echipa „Skoda”, au jucat primul lor meci oficial in cadrul turneului de hochei pe gheata Tiriac Trophy, editia I – 2017.

Categoria 7-9 ani a fost reprezentata de echipele „Telekom”, „Dedeman”, „Viitorul Hocheist”, „Husky Bucuresti”, „Steaua Rangers” si „Triumf Bucuresti”, formate din zece jucatori plus un portar fiecare.

Marele trofeu, cupele si medaliile pentru toate echipele au fost decernate de catre Ion Tiriac, alaturi de Ilie Nastase – Presedintele Onorific al Fundatiei Tiriac, Simona Halep, Andreea Raducan si de Eduard Pana, in cadrul festivitatii de premiere. Turneul de hochei pe gheata Tiriac Trophy, dedicat juniorilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 9 ani, a fost organizat de Fundatia Tiriac, in colaborare cu Federatia Romana de Hochei pe Gheata si a marcat un an de activitate pentru patinoarul Tiriac – Telekom Arena.

Arbitrajul a fost asigurat de Federatia Romana de Hochei pe Gheata, iar prezentatorul evenimentului a fost apreciatul comentator sportiv Emil Hossu-Longin. Turneul a fost deschis de o demonstratie artistica de patinaj realizata de copiii initiati in sporturile pe gheata cu sprijinul Fundatiei Tiriac.

Accesul publicului la eveniment a fost gratuit, turneul bucurandu-se de tribune pline de spectatori si sustinatori ai celor opt echipe inscrise in competitie.

Partenerilor deja consacrati ai patinoarului Tiriac – Telekom Arena: Telekom Romania, Allianz-Tiriac, Dedeman si Skoda, li s-au alaturat pentru competitia Tiriac Trophy sponsorii Banca Transilvania, Aqua Carpatica, Herlitz, CCM si Dr. Oetker.

 

Tiriac-Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona Bucuresti – Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.