Jose Rodrigues, membru al lotului national spaniol, participant anul acesta la Campionatul European din România, si-a tatuat una dintre cele mai frumoase executii personale de la turneul organizat de Constanța. Ibericul a făcut parte din echipa Spania II care a ocupat locul patru după ce a cedat în finala mica în fața naționalei României I.

„Primul campionat European din Istorie a fost fantastic și nu putea rata ocazia să imortalizez faptul că am fost și eu acolo.” a declarat Jose Rodrigues.

România va organiza anul viitorul Campionatul Mondial

Organizarea aproape ireproșabilă a Campionatului European a adus României onoarea de a găzdui anul viitor Campionatul Mondial de Padbol.

” Avem trei variante ca și locație, vom lua o decizie cel mai târziu în luna februarie. Campionatul Mondial de anul viitor va fi o competiție cu totul și cu totul specială la care vor particupa cei mai buni jucători din lume. Sunt discuții să organizăm concomitent și Campionatul Mondial de Fete. Va fi un spectacol pe cinste.” a declarat Elisabeta Gherghisan președinte Asociația Română de Padbol