Il cunoastem pe Adrian Teodorescu #73 in special din cursele de viteza pe doua roti unde performeaza excelent la SuperSport 600. Mai putini dintre noi stim ca Adi este un sportiv de top mondial, unul din cei 2 sportivi pe care Romania ii are la Campionatul Mondial de SnowBoard.

Adrian Teodorescu #73 si Mortila Zaharescu Toma-Andrei sunt cei doi care reusesc sa intre în Top 100 FIS, ceea ce asigura calificarea pentru participare în Campionatul Mondial.

Adi si Toma au început cu prima cursa în Italia Carezza cu un Slalom Paralel Urias unde calificarea l-a adus pe Adi pe locul 65, Adi a intampinat mici probleme la setarile de board, setari ce fac diferenta ca si in moto.

Nivelul foarte ridicat al competițiiei și distanța aproape inexistentă între competitori, face ca o eroare cât de mică să te arunce în clasament cu zeci de poziții importante, unde lipsa de antrenament și lipsa sponsorilor face ca bătălia celor doi români să pară de domeniul Sience-Fiction.

Slalom Paralel Urias la Cortina d’Ampezzo în cea de a doua zi un loc 65 in urma unei mici greșeli și așteptăm ultima proba de slalom paralel. Urmează proba de Slalom Special unde speram să avem o cursă mai bună.

Material furnizat de Bogdan-Adrian Minciuna – Motorsport Race Management

Video: https://www.youtube.com/watch?v=OABWQgNwgq4

Clasamente: https://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=SB&competitorid=61010&raceid=15019

Curse : https://data.fis-ski.com/dynamic/athlete-biography.html?competitorid=61010&sector=SB