Scoala Veche, a castigat duminica seara Constanta Streetplay Battle 4 Tomis, ultimul turneu din seria de vara. Echipa din Bucuresti a invins in finala Mercenarii, scor 18-16, si a intrat in posesia unui premiu in valoare de 5000 de lei.

Sala Sporturilor din Constanta a fost pentru doua zile scena perfecta pentru un turneu de elita care a adunat echipe de top din Romania, si a tinut in priza spectatorii pana la final.
Marea surpriza a fost victoria echipei Cavs la categoria Open masculin in fata fetelor de la Los Lobos, in sferturile de finala de la Constanta Street Play .


Componentii echipei de Liga 1 Baschet Club Athletic Constanta, alaturi de Vasile Ștefan, campion european de baschet 3×3 in 2014, au sustinut si un meci demonstrativ la care au participat si reprezentanti din mass media constanteana.
Aproape 300 de jucatori s-au inscris la Constanta Streetplay, fiecare dintre ei primind tricoul oficial al turneului. Turneul a fost FIBA Endorsed si participantii au acumulat puncte in clasamentul mondial FIBA 3×3.
Constanta Streetplay Cazino, un turneu marca Sport Arena Streetball, a fost organizat de Asociatia Terra Semper Fidelis in colaborare cu Sport Arena Streetball, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Consiliul Judetean Constanta.
Evenimentul a fost sustinut de Ciuc Natur Radler, Alpromt, Hesperis Distribution Group, Ferma Stoian, Radio Romania Constanta si Asociatia Judeteana de Baschet Constanta, Baschet Club Athletic Constanta.

Informatii si foto furnizate de Talpes Andrei