Cel mai emotionant moment la lansarea Clubului Sportiv „Lumina Wolves” a fost mesajul video transmis de baschetbalistul Enes Kanter, jucator in NBA, la echipa Oklahoma City Thunder. Enes Kanter le-a transmis tinerilor jucatori de baschet de la Lumina Wolves sa munceasca pentru a-si realiza visele si pentru a obtine performanta. Mesajul de incurajare transmis de Kanter a fost primit cu un ropot de aplauze de catre sutele de copiiprezenti la lansarea ,,Lumina Wolves”, eveniment desfasurat la sediul din Colentina al  Liceului International de Informatica Bucuresti.

La lansarea „Lumina Wolves” a fost prezent si presedintele Federatiei Romane de Baschet, Horia Paun, care a declarat ca „Avem nevoie de un asemenea proiect, care ne da speranta ca performerii vor avea conditii excelente de educatie si antrenament”.

Ziua lansarii oficiale a fost incheiata printr-un recital al cunoscutului artist de muzica hip hop, Cabron. Imbracat in tricoul „lupilor”, acesta a cantat impreuna cu copiii clubului si melodiasa „Lupul de pe maidan”, devenita un adevarat laitmotiv al tinerilor baschetbalisti.

Clubul Sportiv ,,Lumina Wolves”, un proiect nou, inovativ pe piata educationala din Romania, a luat nastere in urma parteneriatului dintre Lumina Institutii de Invatamant, Asociatia Club Sportiv 4 Wolves si Clubul Sportiv Școlar 4 Bucuresti. Este primul club sportiv in care excelenta in educatie si baschetul de performanta se intalnesc pentru a contribui la dezvoltarea unui nou concept in Romania .

Lumina Institutii de Invatamant, o institutie cu performante educationale unice in Romania, va sustine, prin burse de studiu, cei mai valorosi sportivi care vor evolua in cadrul Clubului Sportiv „Lumina Wolves”. Educatia de calitate si sportul de performanta se vor dezvolta astfel impreuna, dupa un model de succes in multe tari occidentale si in SUA.

Lumina Institutii de Invatamant este  un grup educational privat din Romania, care functioneaza de peste 20 de ani, cu rezultate deosebite in plan national si international. Absolventii Școlilor Lumina sunt astazi studenti la Harvard , MIT, Oxford sau Cambridge, lucreaza la Microsoft, Google sau Facebook, sunt oameni de succes, cu cariere pe masura.

Asociatia Club Sportiv 4 Wolves si Clubul Sportiv Școlar 4 sunt nume care pentru iubitorii de baschet sunt deja sinonime cu performanta. Cand vorbim de CSS4 vorbim de succes, de 26 de titluri de campioni nationali, de sportivi formati si transferati la echipe importante din tara si strainatate. Și vorbim desigur de multa pasiune pentru baschet, pentru performante sportive.