Peste 60 de sportivi au luat startul la prima etapa a editiei cu numarul doi al Cupei Marii Negre la Ciclism. Concurentii au fost impartiti in patru categorii: 5-7 ani, 8-11 ani, 12-14 ani si 15-18 ani masculin si feminin.logo-ciclism

Iata si castigatorii la cele patru categorii:

Categoria 15 – 18 ani fete:

1. Ana Maria Nichifor; 2. Anastasia Fotu

Categoria 15 – 18 ani baieti:
1. Mihnea Harasim; 2. Cristian Tranulea; 3. Roberto Genet

Categoria 12 – 14 ani fete:
1. Maria Coteanu; 2 Casia Maria Damian; 3 Cristina Tapurica

Categoria 12 – 14 ani baieti:
1. Mihnea Harasim; 2. George Cojocaru; 3. Alexandru Iacob

Categoria 8 – 11 ani fete:
1. Ioana Oana; 2 Anastasia Ganea; 3 Denisa Cralea

Categoria 8 – 11 ani baieti :
1. Rares Iacob; 2. Carol Popa; 3. Stefan Simion

Categoria 5-7 ani fete
1 Alexia Hampu; 2 Ana Maria Patrascu; 3 Daria Hampu

Categoria 5 – 7 ani baieti:

1. Matei Gabriel Butuc; 2. Denis Voinea; 3 Alexandru Steflea

” Este fantastic ca am reusit sa marim numarul de participanti fata de prima editie. Sunt sigur ca din acesti copii extrem de talentati putem alege cel putin 10 si astfel sa refacem echipa de ciclism a orasului Constanta. Au fost foarte multi participanti si din Tulcea si vreau sa le multumesc ca au venit.” a declarat Victor Banescu – presedintele Clubului Bilal.

Etapa a II-a, din cele trei programate, va avea loc sambata viitoare in Statiunea Mamaia zona Hotel Rex. Etapa trebuia sa se desfasoare pe Bulevardul Aurel Vlaicu dar autoritatile locale nu si-au dat acceptul pentru blocarea traficului in zona.

Foto aici

Imagini surprinse la editia a doua a Cupei Marii Negre la Ciclism.Organizatorii multumesc sponsorilor si partenerilor pentru sustinere! Azuga Apa De Izvor, Hold My Bike, SalinLife- Salina Constanta, Parc Aventura Paradis Land, Berlin Optic, Procivitas PRINT, Maritimo Shopping Center, ISA – International Students Association, Crucea Rosie Constanta, SkirtBike Constanta, Triton Constanta, Directia de Sport si Tineret Constanta.