Dupa ce niciunul dintre cei trei luptatori de la libere n-au prins podiumul Europenelor de cadeti de la Stockholm au urmat fetele, care s-au intrecut la primele cinci categorii. Dintre reprezentantele noastre, cea mai buna prestatie a avut-o Stefania Priceputu, care a cucerit bronzul la categoria 43 kilograme.

Dupa ce in urma cu un an devenea campioana continentala, la Subotica, in Serbia, de data asta eleva antrenorului Serban Mumjiev a urcat din nou pe podium, dar pe a treia treapta. S-a impus in primele doua meciuri la puncte, 4-0 cu azera Aynir Jamolova si 6-0 cu turcoaica Rahime Omer Ari, cedand apoi in semifinale, 4-5,  la viitoarea medaliata cu aur, rusoaica Daria Hvostova. In disputa pentru bronz n-a avut probleme cu finlandeza Marketta Veinionpaeae, pe care a intrecut-o cu 8-0.
La 65, Diana Vlasceanu a pierdut din primul tur, 0-10 cu ucraineanca Anastasia Lavrenciuk, categorie in care cea mai buna s-a dovedit unguroaica Tuende Emes Elekes, 4-0 italianca Elena Esposito.
Alte castigatoare la categorii unde n-au concurat luptatoare din tara noastra:
40 kilograme. Maria Rassadina, Rusia 6-1 cu Viktoria Aleksandrova, Rusia
49 kilograme. Emilie Haase, Germania 6-0 cu Zhala Alieva, Azerbaidjan
56 kilograme. Alina Akobiia, Ucraina 4-2 cu Anan Hella Szel, Ungaria.
Vineri vor incerca sa se califice in finale Maria Cioclea si Roxana Tif, la 40, Andreea Ana, la 46 si Lrisa Nitu, la 70. Pentru ca sambata si duminica sa concureze noua luptatori la greco-romane.