Peste 500 de luptatori de la aproape 40 de cluburi din tara s-au intrecut la Buzias pentru titlurile de campioni nationali la juniori 3 si 4 (juniori mici). Competitia care s-a desfasurat la stilul libere si la fete a fost dominata de reprezentantele CS Mangalia, respectiv de cei de la CSS Odorheiul Secuiesc si CSS Tg. Mures.

Singurul bucurestean care a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului a fost David Tudor, la categoria 72 kilograme, de la Clubul Sportiv Scolar numarul 4, descoperit  de antrenorul Constantin Dima la Scoala Gimnaziala 161 din cartierul Giulesti.
img_2661De la tanarul tehnician am aflat ca David, pe care-l pregateste de doi ani, este un real talent, cu sanse de a fi promovat in lotul national. Alti doi elevi ai sai, Sebastian Apetroaiei, 42 kilograme si Dorina Stan, 26 au luat medalii de argint.
Ni s-a confirmat, ca aceasta scoala ofera conditii bune pentru copiii care vor sa faca lupte, iar nu mai putin de 25 de elevi practica acest sport. Un exemplu ce ar putea fi urmat si de alte scoli. De unde e posibil sa apara alte talente, recrutate de Cluburile Sportive Scolare.