Alexandra Anghel si Krista Tunde Incze au urcat pe treapta a treia a Europenelor de lupte under 23 gazduite de localitatea ungara Szombathely.

Otopeni. Echipa Naționala de lupte feminine a sosit acasă de la Campionatul European de Seniori U 23. Bilanțul: 2 medalii si prestații care ne dau speranțe pentru viitor. Felicitări întregii echipe, sportive, antrenori, oficiali si staff medical! #FRLupte

Anghel a invins-o la puncte, 5-4, in meciul pentru una din medaliile de bronz ale categoriei 69 kilograme pe norvegianca Signe Store. In meciul inaugural a trecut de bulgaroaica Sofia Hristova, 4-1, dupa care a cedat in semifinale, 2-4, la austriaca Martina Kuenz, care avea sa ia argintul, dupa 1-6 cu frantuzoaica Koumba Larroque. Celalalt bronz i-a revenit rusoaicei Hanum Velieva.

Incze si-a imbogatit palmaresul (aur si bronz continental la juniori) cu un nou trofeu continental, bronz, la 63, in urma victoriei la limita, 6-5, cu turcoaica Sinem Topcu. Ca si colega ei, a mai obtinut o victorie, 4-1 in sferturi cu Anhelina Lisak, Ucraina si o infrangere, 2-4 cu cehoaica Adela Hanzlickova. Sportiva care va intra in posesia medaliei de argint, dupa 3-10 in finala cu finlandeza Petra Maarit. Maria Kuznetsova din Rusia a luat, la randul ei, bronzul.
Competitia se incheie duminica seara cu  ultimele patru categorii la greco-romane.