Traditionala competitie a sportului nostru national, dedicata echipelor de oina din lumea satelor, se va desfasura anul acesta pentru a treia oara in comuna nemteana Gheraesti, sambata 6 si duminica 7 august. La editia cu numarul 8 a Cupei Satelor au confirmat participarea sase echipe, printre partenerii media figurand si revista online Sport Extrapress. Care va avea un trimis special la acest eveniment sportiv inedit.

Oina Campionat GheraestiDupa cum ne-a informat Nicolae Dobre, Presedintele federatiei de specialitate, cele sase echipe vor fi impartite in doua grupe, tragerea la sorti urmand sa fie efectuata sambata, la ora 15,00.
In urna vor fi  introduse numele echipelor Biruinta Gheraesti, Brigada Gheraesti, Energia Rimnicelu-Buzau, Stejarul Pircovaci-Iasi, Spicu Horia-Constanta si Surdila Greci-Braila .
Care se vor intrece pana la ora 19,00, dupa sistemul fiecare cu fiecare. A doua zi, la ora 9,00, vor debuta semifinalele, urmate de finala, care ar trebui sa se incheie in jurul orei 13,00.

oina august 1
sursa foto: http://www.sportclasic.ro/upload/news/xlarge/1398804085_003.jpg
Miza este foarte importanta pentru formatia invingatoare, care va evolua anul viitor in finala Cupei Regelui, probabil, la Bucuresti. Eveniment organizat de patru ori pana acum, sub inaltul patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I.