Sala clubului Conpet Ploiesti a gazduit finalele masculine la trei probe din cadrul Campionatului National de popice. A fost, practic, un duel la puterea a treia intre echipele CFR Cluj-Napoca si CFR Iasi, castigat de popicarii ardeleni, invingatori la doua probe.

La individual clasic cel mai bun avea sa fie Paul Rohotin, de la CFR Cluj-Napoca, 592 popice doborate, care l-a intrecut cu numai sase bete pe coechipierul Horatiu Dudas.

Medalia de bronz i-a revenit ieseanului Ion Cercel, 577.
Ocupantii primelor doua locuri au facut apoi echipa la tandem, reusind sa-si adjudece titlul, inaintea reprezentantilor echipelor Electromures Romgaz Tg. Mures, Koto David-Szasz Levente si CFR Iasi, Veres Gyula-Remus Antimirescu.
Clujenii au obtinut o tripla clasare pe podium la sprint prin Virgil Dorin, Horatiu Dudas si Paul Rohotin, ultimul impartind bronzul cu Radu Balaban, de la Inter Petrila.
Diplomele, medaliile si tricourile de campioni au fost inmanate de Mariana Popescu, presedintele federatiei de specialitate si Constantin Stamatescu, secretar general.