Clubul Sportiv Municipal Bucuresti a transferat doi jucatori de la Timisoara Saracens, Paula Kinikinilau si Victor Dumitru alaturandu-se deja echipei din capitala.

 

Mijlocasul la gramada, Victor Dumitru, in varsta de 25 de ani s-a declarat multumit de transfer.

Este o mare oportunitate pentru mine si sper sa castig cu CSM Bucuresti cat mai multe trofee”. Acesta s-a antrenat deja alaturi de noua sa echipa, pe stadionul Arcul de Triumf.

Paula Kinikinilau, jucatorul originar din Tonga, se afla in Romania inca din 2011 recunoscand ca era timpul pentru o schimbare.

“Ma bucur pentru acest transfer, aveam nevoie de o schimbare. CSM Bucuresti este o echipa tanara si ma bucur sa ma aflu aici. Pentru mine urmeaza o perioada de recuperare si sper sa ma alatur echipei cat mai curand”.

Experimentatul centru si-a facut debutul in echipa nationala a Romaniei in 2015, intr-un meci test contra echipei din Tonga, iar apoi a facut parte din lotul Romaniei la Cupa Mondiala din Anglia.

Cei doi jucatori se alatura celor sase transferuri deja efectuate de clubul bucurestean si alaturi de Stelian Burcea (Timisoara), Valentin Calafeteanu (Timisoara), Florin Gorun (Baia Mare), Paul Petucher (U Cluj), Dumitru Papaiane (Navodari) si George Suluashvili (Georgia) consolideaza lotul CSM Bucuresti.