La editia din acest an a Campionatelor Nationale de sah pe echipe juniori, pe opt categorii de varsta, desfasurate la Iasi,au participat aproape 400 de sportivi si sportive. Printre remarcatii competitiei s-au aflat reprezentantii Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, care au castigat 11 medalii din 12 posibile, dintre care patru de aur, patru de argint si trei de bronz.

Mariana Popescu, sefa sectiei ne-a oferit primele amanunte in exclusivitate.
„A fost o competitie echilibrata, la majoritatea categoriilor de varsta, 8, 10, 12, 14, 16 si 18 ani. Juniorii nostri au avut evolutii foarte bune la blitz, 8 ani fete, 14 ani fete, clasic si rapid 14 ani blitz baieti, unde au ocupat primul loc. Au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului Maria-Lia Alexandra, Ioana Teodora Stoenescu, Daria Ana Marin, la echipe 8 ani; Denisa Andreea Bucur, Andreea Alexandra Schiopu, Ana Maria Pelin, Milena Maria Apostu la clasic si rapid 14 ani:Pavel Alexandru Nastore, Andrei Octavian Ulian, Nicolae Vlad State-Ungureanu, Daniel Dumitrescu, la 10 ani.
Au fost pe locul secund la blitz 8, 12, 14 ani fete si la sah rapid baieti 10 ani. La fete 12 ani au concurat Luciana Stan si Daniela Elena Pomirleanu. Meritorii si comportarile celor care au intrat in posesia medaliilor de bronz, respectiv la sah rapid 8 ani, 12 ani clasic fete si 10 ani clasic baieti.”