Sala Polivalenta din Cluj va gazdui pe 18 si 19 iunie patrulaterul de meciuri demonstrative de snooker cu patru legende mondiale: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis si Reanne Evans isi vor incrucisa tacurile pentru publicul iubitor de snooker spectacolSnooker Titans Trophy Cluj - 2

· Ronnie O’Sullivan “The Rocket” – Cel mai important lucru, cea mai mare iubire a vietii mele, e snookerul meu. Nu am fost niciodata atat de atasat emotional de ceva – de o persoana, un obiect, orice, asa cum sunt de snooker: Devenit profesionist in 1992, pe cand avea 16 ani, O’Sullivan si-a castigat curand porecla de „The Rocket” gratie stilului sau rapid de joc. Pe 21 aprilie 1997 a facut breakul maxim in numai 5 minute si 20 de secunde. Ronnie O’Sullivan este cvintuplu campion mondial, detine 6 titluri Masters si 5 titluri in UK Championship. Ronnie a fost decorat recent cu Ordinul Imperiului Britanic in cadrul unei ceremonii organizare la Buckingham Palace.

· Mark Selby “The Jester from Leicester” – Tatal meu a murit cand aveam 16 ani, cu doua luni inainte sa devin profesionist, iar ultimele sale cuvinte au fost „Vreau sa devii campion mondial”. I-am spus ca voi fi intr-o zi: Actualul lider mondial si campionul en-titre, dupa ce a cucerit titlul pentru a doua oara in 2016, Selby a devenit profesionit in 1999, la varsta de 16 ani. Dupa ce a castigat trei titluri de master in 2008, 2010 si 2013, UK Championship in 2012 si Campionatul Mondial din 2014 si 2016, el a devenit al noualea jucator care a castigat toate evenimentele Triple Crown snooker cel putin o data.

· Steve Davis “The Nugget” – Snookerul este narativ; el creste odata cu povestea. Nu trebuie sa fie nici rapid, nici furios. Cineva a spus odata ca orice sport ai carui comentatori soptesc nu poate fi un sport. Dar acolo unde exista soapta, exista poveste: Sextuplu campion mondial, clasat pe prima pozitie mondiala timp de sapte sezone consecutive, Steve Davis este considerat unul dintre cei mai buni jucatori de snooker din istoria acestui sport. Alaturi de cele sase titluri mondiale, Davis detine si trei titluri Masters si un record de sase titluri in UK Championship.

· Reanne Evans “The Pink Lady” – Cel mai bun moment al carierei mele a fost la campionatul din 2006 atunci cand am jucat fiind insarcinata in sapte luni si jumatate. M-am intrebat inainte daca sa joc si apoi m-am gandit: Doar du-te si bucura-te de campionat. Nu am putut folosi masa de snooker corespunzator, am luat un timp de odihna pe care nu imi place sa il folosesc, dar am castigat. Asta cu ajutorul fiicei meie – doi contra unul: Reanne Evans detine 11 titluri de campioana mondiala in circuitul feminin, dintre care 10 titluri consecutive intre anii 2005-2014.

Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis si Reanne Evans isi vor delecta fanii in cadrul unui patrulater, desfasurandu-se cate doua meciuri pe zi, care se vor disputa in sistemul cel mai bun din 11 frame-uri. Meciurile programate sambata, 18 iunie, includ faza semifinalelor cu start de la ora 17:30, urmand ca duminica, 19 iunie, sa se joace finala mica si finala mare cu start de la ora 15:00.

Biletele Snooker Titans Trophy Cluj sunt disponibile pe www.eventim.ro si in reteaua de magazine partenere Eventim.

Snooker Titans Trophy este un eveniment organizat de McCann/Thiess Events, parteneriatul McCann WorldGroup Romania si Thiess Holding lansat in 2015 pe seria de evenimente de leadership, educatie, sport si inovatie. Snooker Titans Trophy se afla la cel de-al treilea eveniment, dupa cele organizate in Bucuresti in aprilie 2016, in cadrul careia au participat Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Mark Williams si Jimmy White si cel din noiembrie 2015 sustinut de Stuart Bingham si Ronnie O’Sullivan.