CSS1 Momentos Constanta – Rapid Bucuresti, etapa a II-a Divizia A2 Est

Echipa de volei feminine CSS1 Momentos Constanta joaca primul meci de Divizia A2 in fata propriilor spectatori. Sambata la 12:30, in sala “Flamanda” din Complexul Sportiv Tomis, fetele antrenate de Gheorghe Brinza intalnesc Rapid Bucuresti in etapa a doua.

Dupa un prim meci pierdut la Focsani, dar cu multe momente bune care dau sperante pentru un sezon bun, constantencele sunt hotarate sa rastoarne calculele hartiei si sa faca o figura frumoasa in fata bucurestencelor. Echipa din Giulesti vine dupa o victorie, scor 3-1, impotriva celor de la CTF Mihai I Bucuresti. Feroviarele sunt considerate unele dintre pricipalele favorite la promovare si vor incerca sa transeze meciul in favoarea lor.
_mg_9159-3CSS1 Momentos Constanta este un proiect nou, cu jucatoare tinere de la Clubul Sportiv Scolar nr.1, construit cu ajutorul asociatiei de parinti ai sportivelor si cu sprijinul firmei Momentos. Obiectivul este promovarea voleiul feminin din Constanta si acordarea unui cadru bun de performanta pentru jucatoarele care sunt inca in perioada junioratului.

Varstele echipierelor sunt cuprinse intre 13 si 19 ani. Vorbim de jucatoare cu prezente la loturile nationale si care, impreuna, formeaza una dintre cele mai puternice echipe de junioare din tara.