Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV. Acestea beneficiaza de o restilizare profunda, raspunzand astfel mai bine asteptarilor clientilor sai. 

EN SITUATION
Sursa Foto: Departament Comunicare Dacia

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV, Dacia isi surprinde clientii cu o restilizare ce mizeaza in egala masura pe design, confort si tehnologie. Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfecta pentru a prezenta publicului larg evolutiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atragatoare, pastrand atributul care le-a atras preferintele clientilor de pretutindeni, si anume cel mai bun raport pret / prestatii. In plus, editia din aceasta toamna a Salonului Auto de la Paris va insemna pentru Dacia o oportunitate de a sarbatori alaturi de clientii marcii un nou an record in termen de vanzari.

Noile modele surprind cu evolutii exterioare si interioare

In ceea ce priveste evolutiile de design, partea frontala a fost redesenata si confera un adevarat aer de familie fiecaruia dintre cele patru modele. Bara de protectie, calandrul si proiectoarele de ceata reusesc sa reafirme robustetea atat de apreciata de catre clientii acestor autovehicule. Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarca printr-un un aspect mai elaborat si mai modern. Ele integreaza 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formeaza noua semnatura luminoasa a marcii Dacia. Partea din spate a fost la randul sau restilizata in acelasi spirit al modernitatii si al atentiei pentru detalii.

La interior, modificarile vizeaza tot ceea ce este important pentru confortul la volan al soferului si pasagerilor : echipamente, tapiterie, ergonomie, spatii de depozitare.
In concluzie, veti putea descoperi la editia din acest an a Salonului Auto de la Paris toate evolutiile de care au beneficiat cele patru modele, atat la exterior, cat si la interior sau in materie de motorizari.

Toate acestea va vor fi prezentate cu ocazia conferintei de presa din ziua de joi, 29 septembrie, ora 10:45, ce va avea loc la standul Dacia (hall 1).
Conferinta va fi sustinuta de domnul Jean-Christophe Kugler, Director de Operatiuni pentru Europa si membru in Comitetul Executiv al Grupului Renault.

Cei interesati vor putea urmari conferinta de presa Dacia in direct pe www.renault.com si pe www.facebook.com/Dacia.