Brasovenii au putut admira in acest weekend o adevarata colectie de super-masini de milioane de euro. Cei mai tari piloti din Romania s-au duelat pe Drumul Poienii la „Trofeul Opel”, ultima etapa a sezonului din campionatul national de viteza in coasta. Copiii si turistii si-au facut selfie-uri langa cele doua masinii Ferrari prezente la start si langa monopostul Tatuus in stil Formula 1.

„Ne propunem sa intensificam interesul pentru motorsport. Aceasta asociere are la baza pasiunea pentru excelenta. Suntem un producator de vehicule, dar in primul rand suntem pasionati de lucrurile facute cum trebuie si de aceea suntem alaturi de Mihai Leu”, a declarat Cristi Milea, directorul Opel Romania.

Printre cei 81 de piloti aflati pe lista de start s-a aflat o singura femeie, frumoasa Vanessa Cadar. Desi a concurat pe un model Citroen Saxo de clasa mica, singura femeie pilot din concurs s-a descurcat foarte bine si s-a clasat la mijlocul clasamentului la antrenamente. 20161015_155610_resized„Faptul ca am depasit in clasament multi barbati, e o dovada si ca femeile stiu sa conduca. Motorsportul e o pasiune mare si am vise mari. Sunt convinsa ca o romanca poate ajunge in anii urmatori in campionatul mondial, poate chiar eu!”, a declarat singura femeie pilot de la „Trofeul Opel”.

Mihai Leu, proiect revolutionar in motorsport

Co-organizator al „Trofeului Opel”, fostul campion mondial de box Mihai Leu s-a aratat incantat de reusita evenimentului si crede ca motorsportul autohton este pe un trend pozitiv. In 2017, fostul campion de raliuri are un proiect ambitios: sa organizeze show-uri de raliuri in centrul celor mai mari orase din Romania.

„In ciuda crizei financiare, campionatul autohton s-a dezvoltat si exista din ce in ce mai multe masini scumpe. Motorsportul romanesc are viitor. In 2017 intentionez chiar sa organizez un campionat de super-rally in orasele mari. Pentru ca se anunta un numar mare de fani, cred ca proiectul va avea mare succes”, a precizat Mihai Leu.

Material furnizat de Stefan Gavan – PR Manager eveniment