ATA Racing Show 2016 va avea loc pe 25 si 26 noiembrie la Academia Titi Aur (vineri 08:00 – 21:30, sambata 08:00 – 18.30)

Traseul de concurs va fi unul mixt: asfalt si macadam, cu o lungime de 3 km

ata_rallyphotoromania_0133_resizeSezonul 2016 in motorsportul din Romania se incheie, pentru al doilea an consecutiv, cu ATA
Racing Show. Acesta este singurul eveniment din tara noastra la care iau startul cei mai buni
piloti, atat din Campionatul National de Raliuri, cat si din Campionatul National de Viteza in
Coasta.
ATA Racing Show va avea loc pe 25 si 26 noiembrie, la Academia Titi Aur, (DN 1A, Sos. Bucuresti – Targoviste nr.205, comuna Crevedia), pe cel mai complet si complex autodrom din Europa de Est.

Acesta are o suprafata de peste 12,5 hectare, pe care se afla un circuit de asfalt, unul de
macadam cu doua saritori spectaculoase si sase platouri cu diferite suprafete destinate scolii de Conducere Defensiva si Pilotaj Sportiv Academia Titi Aur.
In acest an, traseul de concurs va fi unul mixt, cu o lungime de 3 km, dintre care 2,3 km vor fi pe asfalt si beton, iar 0,7 km pe macadam.
Conceptul competitiei ramane neschimbat, cate doua masini urmand sa ia startul si sa concureze in paralel, atat in mansele de antrenament, cat si in cele de concurs.

In prima zi, pe 25 noiembrie, in intervalul 08:00 – 21:30 vor avea loc sesiunile de antrenamente libere si precalificari, iar pe 26 noiembrie vor fi calificarile, mansele de concurs si finalele, intre 08:00 si 18:30.

La ATA Racing Show 2016 pot fi inscrise toate automobilele acceptate in campionatele din
Romania, ele urmand a fi impartite pe trei clase: 4WD (masini cu tractiune integrala), 2WD
(masina cu tractiune pe doua roti) si Dacia. In mod obligatoriu, toate masinile vor trebui sa
concureze cu pneuri de macadam, iar doi sau mai multi piloti pot imparti acelasi material de
concurs.

ACCESUL GENERAL la eveniment va fi pe baza de bilet, care costa 10 lei si ofera acces pe
autodromul ATA, in zonele special amenajate, precum si in restaurantul Academiei. Biletele sunt disponibile in reteaua EVENTIM.RO, atat online, cat si in magazinele partenere:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/ata-racing-show-2016-editia-a-ii-a-cocani-comuna-crevediaacademia-titi-aur-447633/event.html

In zilele evenimentului, biletele pot fi achizitionate si de la intrarea Academiei Titi Aur. Copiii cu varsta de pana la 6 ani au intrarea gratuita si trebuie sa fie insotiti de un parinte platitor.
Biletele PREMIUM costa 250 lei si includ catering si open bar pe 26 noiembrie, cu acces in zonele special amenajate din incinta Academiei Titi Aur, la etaj (cafenea, terase), precum si pe autodrom.

Pe baza tichetului de acces, fanii vor participa la tombole unde pot castiga multe premii, printre care si cursuri de Conducere Defensiva la Academia Titi Aur, experiente inedite in simulatoarele indoor, carti de conducere defensiva sau… postul de copilot in timpul evenimentului.

Sponsorii evenimentului ATA Racing Show 2016:

Golden Brau si ALD Automotive

Parteneri media: Cityscout.ro, Bucharest City App, Global Sports, Sportextrapress

Detalii ATA Racing Show: www.ataracingshow.ro
Pentru foto si stiri de ultima ora: Facebook Academia Titi Aur – ATA

Film prezentare ATA Racing Show 2015: https://youtu.be/IjwUqkO6OC4
Credit foto: RallyPhoto