ATA RacingShow 2016 a fost dominata in ambele zile de Simone Tempestini (FordFiesta R5), care a fost cel mai rapid pilot, atat in antrenamente si calificari, cat si in mansele de concurs si finala. Campion mondial de juniori si campion national en-titre, Tempestini a cucerit la ATA RacingShow 2016 trofeul la general, dar si Clasa 4WD (masini cu tractiune integrala).

De fapt, la clasa, a fost «o afacere de familie», pentru ca pe locul doi a terminat tatal sau, Marco Tempestini (Ford Fiesta R5), in timp ce pe pozitia a treia s-a clasat Dan Girtofan (Skoda Fabia R5).
Astfel, Simone Tempestini reuseste sa se impuna pentru a doua oara consecutiv la ATA RacingShow, dupa ce castigase la general si la Clasa 4WD, si la prima editie, cea desfasurata in 2015 la AcademiaTitiAur.
La Clasa 2WD, Vlad Cosma (Peugeot 208) a reusit o evolutie foarte buna in a doua mansa a finalei, in care a stabilit cel mai bun timp si a reusit sa se impuna in fata lui Alexandru Filip (Renault Clio R3T), pilotul care dominase categoria in calificari si mansele de concurs. Pe locul trei s-a clasat Florin Tincescu (Peugeot 208).
Si la Clasa Dacia a fost o situatie similara, un pilot fiind cel mai rapid in aproape toate fazele premergatoare finalei, pentru ca, apoi, altcineva sa cucereasca trofeul. Norbert Maior (Dacia Sandero) este castigatorul clasei, urmat de Armando Battocchi (Dacia Logan) si Catalin Tutuian (Dacia Sandero), cel care a fost aproape mereu cel mai rapid, pana la mansele finale.
ata_rallyphotoromania_0133_resizeLa ATA RacingShow s-au mai acordat si trei trofee speciale. Astfel, la categoria feminin s-a impus Vanessa Cadar (Suzuki Swift), in timp ce castigatorul categoriei Debutanti a fost Dragos Popa (Dacia Logan).
Premiul pentru cel mai lung zbor dupa o saritoare, care a masurat 29 de metri, a fost adjudecat de Bogdan Marisca (Ford Fiesta R5).
Pentru rezultatele complete ale ATA RacingShow 2016 accesati http://stats.fras.ro/ATA/

#HailaATA
Detalii ATA Racing Show: www.ataracingshow.ro
Facebook: Academia TitiAur – ATA