2.200 de studenti si masteranzi, 20 de specialisti ai Grupului Renault Romania, 38 de asociatii studentesti, 83 de profesori, 12 universitati, 4 vehicule Dacia si Renault, 4 saptamani, 12.000 de km, sunt ingredientele care descriu bilantul si succesul caravanei “Drive YourCareer@Renault”.

new-renault-clio-021-renault

Caravana Renault este un eveniment organizat in premiera, in perioada 17 octombrie – 17 noiembrie. Specialistii din diverse activitati ale grupului, alaturi de reprezentantii echipei de Resurse Umane, i-au invitat pe studentii si masteranzii de la facultati cu profil tehnic, sa descopere lumea Renault. In decurs de o luna, caravana „Drive YourCareer@Renault” a reusit sa ajunga la 2.200 de studenti si masteranzi, de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau, Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Universitatea Ovidius Constanta, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnica din Timisoara, Universitatea din Craiova, Universitatea Valahia Targoviste, Universitatea Transilvania din Brasovsi Universitatea din Pitesti.

Ne-am propus ca prin aceasta caravana, sa intalnim fata in fata, la ei acasa, studentii si masteranzii pasionati de industria auto. Le-am povestit despre ceea ce se intampla in lumea Renault si despre oportunitatile pe care le au in compania noastra. Le-am aratat si produsele noastre, pe care au avut ocazia sa le studieze in detaliu. La final, le-am lansat provocarea de a continua sa descopere activitatile Grupului Renault, aplicand pentru programul nostru de stagii, Drive YourFuture,  a declarat Dana Oprisan, director Resurse Umane, Grup Renault Romania.

In fiecare universitate, amfiteatrele s-au dovedit neincapatoare pentru publicul numeros, curios sa cunoasca compania Renault. Studentii au avut ocazia nu doar de a afla despre procesele simeseriile din cadrul grupului, dar si despreoportunitatile de dezvoltare a parcursuluiprofesional in companie. Cei 20 de specialisti, din diferite activitati ale grupului, care s-au implicat in sustinereasi realizarea acestui eveniment, suntabsolventi ai centrelor universitare in care a ajuns Caravana Renault. Acestia s-au intors in universitate pentru a le vorbi studentilor desprecariera de succes pe care si-au facut-o in industria autosi pentru a-i indemna sa isiurmeze visul si pasiunea.

15122884_10154181279097297_3844361004855174315_oVehiculele din gama Dacia (Duster si Sandero Easy-R)si Renault (Espace si Talisman) au fost studiate in detaliu de catre cei mai curiosi studenti, iar intrebarile tehnice specifice nu au lipsit.

15025338_10154181273252297_6775193891465294621_oStudentii care au participat la evenimentele Caravanei Drive YourCareer@Renault au avut ocazia de a se inscrie si la un concurs, care a avut drept premiu o trotineta electrica. Antonie George Vastimar a fost desemnat castigator in urma extragerii facute la finalul caravanei.

”Nu am mai folosit pana acum o trotineta electrica, dar sunt incantat ca voi avea ocazia sa o fac. Prezentarea Grupului Renault Romania la care am participat si care mi-a adus acest premiu, mi-a placut, pentru ca reprezentantii companiei au raspuns direct si fara ezitari intrebarilor primite si au fost pe intelesul studentilor. Desi nu a fost prima mea experienta cu o comapnie auto, pot spune ca Renault si-a prezentat cel mai bine ofertele de stagii si de locuri de munca pentru viitorii absolventi, a marturisit studentul castigator.

Caravana “Drive YourCareer@Renault” a fost organizata in parteneriat cu centrele universitare vizitate, dar si cu asociatiile studentesti din fiecare locatie.

Sursa Foto: https://www.facebook.com/www.hipo.ro