McLaren-Honda a anuntat incheierea unui acord multianual cu Logitech, brand-ul de electronice de larg consum, care devine partenerul oficial de periferice al celebrei echipe de Formula 1.

Albert Park, Melbourne, Australia.
Saturday 25 March 2017.
World Copyright: Steven Tee/LAT Images
ref: Digital Image _R3I9888

Logitech este unul dintre cele mai populare branduri de electronice de consum din lume, cu o puternica prezenta internationala si distributie in mai mult de 100 de tari din intreaga lume.
Incepand cu prima etapa a noului sezon de Formula 1, din Melbourne, Australia, care a avut loc la finalul saptamanii trecute, branding-ul Logitech va fi prezent pe marginile cockpit-ului monopostului McLaren-Honda MCL32. Parteneriatul se integreaza perfect in strategia Logitech pentru unele din segmentele principale ale brand-ului, precum computing, gaming si video.

“Aceasta colaborarea fost posibila datorita unor caracteristici pe care Logitech si McLaren-Honda le impart: inovatiile tehnologice care ajuta oamenii sa obtina mai mult si pasiunea investita. Suntem foarte incantati sa lucram cu o echipa emblematica si prin acest fel sa expunem brand-urile Logitech si Logitech G milioanelor de fani ai Formulei 1”, a declarat Bracken Darrell, presedintesi CEO al Logitech.

Zak Brown, director executiv al McLaren Technology Group a adaugat:

“Ne bucuram sa avem alaturi un brand de tehnologie atat de important. McLaren-Honda este o echipa ce pretuieste inovatia si urmarirea neincetata a evolutiei tehnologice, iar Logitech manifesta o neincetata dorinta de dezvoltare pentru a imbunatati modul in care traim. Lucram impreuna deja la urmatoarele actiuni care ii vor bucura, cu siguranta, pe fanii ambelor brand-uri“.

Despre Logitech
Logitech concepe produse care isi gasesc locul in viata de zi cu zi a oamenilor, conectandu-i la experientele digitale pe care si le doresc. In urma cu peste 35 de ani, Logitech a inceput sa-i conecteze pe oameni prin computere, iar in acest moment creaza produse care ii aduc pe oameni mai aproape prin muzica, gaming, video si computing. Brand-ul Logitech include Jaybird, Logitech GsiUltimate Ears. Infiintata in 1981, Logitech International este o companie elvetiana  listata la SIX Swiss Exchange (LOGN) si la Nasdaq Global Select Market (LOGI).