Cu ocazia lansarii noului joc PES UEFA Euro 2016, Flanco si ACL Esports a organizat o competitie de e-Sports deschisa tuturor iubitorilor de fotbal.

Evenimentul a avut loc sambata, 7 mai, in magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni.

Protagonistul competitiei a fost noul Pro Evolution Soccer UEFA Euro 2016, un joc special conceput pentru a reda, in avans, atmosfera editiei din acest an a celui mai prestigios campionat international de fotbal, UEFA Euro 2016.

Flanco le-a oferit 10 jocuri PES UEFA Euro 2016, sepci si tricouri personalizate pentru primele 10 locuri.

ACL PES UEFA EURO 2016-6
Castigatorii turneului!

De asemenea, in perioada 7-14 mai, gamerii pasionati de fotbal si e-Sports vor beneficia de o oferta speciala la achizitionarea jocului PES UEFA Euro 2016, doar in magazinul Flanco din incinta Afi Palace Cotroceni. Jocul va fi disponibil in doua variante, atat pentru consola PS3, cat si pentru PS4.

Ca si organizare, pot spune ca a fost una excelenta, echipa celor de ACL fiind foarte comunicativa!

ACL PES UEFA EURO 2016-4
Castigatorul Cosmin Gugulea (stanga) in primul meci impotriva lui Alex Roberto (dreapta).

Castigatorul concursului, Alexandru Cosmin Gugulea (ce a jucat cu Juventus). El a pierdut primul meci al turneului, insa a continuat fara pierdere in bracket-ul loser-ilor ajungand in finala unde a jucat impotriva Diacon Patrik (FC Bayern) intr-un meci de tip tur-retur in care Alexandru Cosmin Gugulea s-a impus cu scorul de 3-0!

Bracket-ul competitiei poate fi vazut aici sau mai jos!