Virtus.pro, EnVyUs si FaZe Clan au fost invitate sa participe la turneul DreamHack ZOWIE Open care va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, intre 16 si 18 septembrie.

Turneul DreamHack ZOWIE Open cu premii totale de 100.000 USD va aduce la Bucuresti cele mai bune opt echipe de CS:GO ale momentului, sase dintre ele avand statut de invitat direct.

Ultimele doua locuri vor fi completate de echipe sosite din calificarile online, care se vor incheia pe 21 august.

Pana atunci insa, au fost dezvaluite primele trei organizatii invitate direct pe scena DreamHack Bucharest 2016:

Byali-Virtus.pro
Byali-Virtus.pro

Virtus.Pro

 • Viktor „TaZ” Wojtas
 • Filip „NEO” Kubski
 • Jarosław „pashaBiceps” Jarzabkowski
 • Janusz „Snax” Pogorzelski
 • Paweł „byali” Bielinski
 • Jakub „kuben” Gurczynski (antrenor)

Celebrii polonezi de la Virtus.pro sunt asteptati sa revina in varf de forma la Bucuresti, dupa ce au participat in play off-ul turneului PGL Season 1 din octombrie 2015.

NBK - EnVyUs
NBK – EnVyUs

EnVyUs

 • Vincent „Happy” Cervoni Schopenhauer
 • Nathan „NBK-” Schmitt
 • Kenny „kennyS” Schrub
 • Dan „apEX” Madesclaire
 • Timothee „DEVIL” Demolon
 • Niclas „enkay J” Krumhorn (analist)

Si francezii de la EnVyUs vor urca pentru a doua oara pe scena Salii Polivalente din Bucuresti, dupa ce au participat in aprilie 2015 in finala PGL CS:GO Championship Series. Mai mult, EnVyUs sunt si campionii Major-ului organizat la DreamHack Cluj-Napoca 2015.

JKaem-Faze Clan
JKaem-Faze Clan

FaZe Clan

 • Havard „rain” Nygaard
 • Joakim „jkaem” Myrbostad
 • Philip „aizy” Aistrup
 • Fabien „kioShiMa” Fiey
 • Aleksi „allu” Jalli
 • Rober t „RobbaN” Dahlstrom

DreamHack ZOWIE Open va aduce in premiera la Bucuresti echipa FaZe Clan, un mix de jucatori de patru nationalitati diferite: un finlandez (Allu), un francez (kioShiMa), doi norvegieni (Jkaem si Rain) si un danez (Aizy).

Alaturi de cele mai bune meciuri de CS:GO, oferta Dreamhack Bucharest 2016 include turnee de jocuri pe console (PGL Arcade Challenge), PGL Streaming Area, concursuri la standurile partenerilor, turnee de 1v1 pentru jucatorii amatori de LOL, Hearthstone, CS:GO si multe alte surprize.

Biletele sunt disponibile pe shop.computergames.ro si in reteaua bilete.ro: Oficiile Postei Romane, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti, Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti.

Pentru a afla detalii, va invitam sa urmariti platformele oficiale de comunicare ale PGL:

Partenerii principali ai DreamHack Bucharest 2016 sunt Telekom Romania si Lenovo.

Despre Telekom RomaniaTelekom Logo

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii inovatoare, fixe si mobile, pentru o comunitate extinsa de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

In 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil intr-o forma simplificata, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii. MagentaONE inseamna un singur Call Center, o singura factura, o singura aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania si-a consolidat pozitia de lider in furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C pentru companiile din Romania.

Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania. Telekom este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial in industria telecomunicatiilor, cu peste 156 milioane de clienti pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe si peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent in peste 50 de tari si are circa 225.000 angajati la nivel mondial.

 

Despre LenovoLenvo logo

Lenovo este o companie globala din top Fortune 500, in valoare de 45 mld. USD, si lider in furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial si intreprinderi. Portofoliul nostru de produse si servicii securizate de inalta calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think si brandul multimodal YOGA), statii de lucru, servere, dispozitive de stocare, retelistica, smart TV si o gama de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete si aplicatii. Conectati-va cu noi pe LinkedIn, urmariti-ne pe Facebook sau Twitter (@Lenovo) sau vizitati-ne la www.lenovo.com.

 

Despre PGLLogo PGL

PGL are o experienta de 14 ani in organizarea evenimentelor nationale si internationale de e-Sports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizatii de renume din domeniul e-Sports, PGLa organizat evenimente, turnee si calificari pentru DreamHack, IeSF, WCG, in acelasi timp oferind sustinere pentru e-Sports prin numeroase cupe si campionate nationale.

Datorita propriului studio modern, PGL transmite si produce continut in mai multe limbi pentru ligile si evenimentele de e-Sports din intreaga lume, printre care DreamHack, The International si IeSF World Championship. In 2015, PGL a organizat, printre altele, doua sezoane pentru propria liga internationala de CS:GO si sase editii DreamHack(Bucuresti si Cluj-Napoca).

PGL organizeaza din 2012 festivalurile DreamHack la nivel national, reusind la cea d e-a 6-a editie sa gazduiasca la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, Romania alaturandu-se astfel Germaniei, Suediei si Poloniei ca tara organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.

Dupa succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat in cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o alta competitie de elita, de aceasta data pentru Dota 2, intra in iunie 2016, in portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.