Un nou turneu de Hearthstone marca PGL cu premii totale de 25.000 USD va avea loc intre 16 si 18 septembrie, in cadrul DreamHack Bucharest 2016 la Sala Polivalenta.

16 dintre cei mai buni jucatori profesionisti din lume vor ajunge la Bucuresti pentru a lua parte la PGL Bucharest Tavern Tales 2016. Dintre ei, 14 vor primi invitatii directe.

Ultimele doua locuri vor fi ocupate in urma calificarilor online, organizate exclusiv pentru jucatorii din Romania.

Distributia premiilor:

Locul 1: 8.000 USD
Locul 2: 4.000 USD
Locul 3: 3.000 USD
Locul 4: 2.000 USD
Locurile 5 – 8: 1.000 USD fiecare
Locurile 9 – 16: 500 USD fiecare

Meciurile PGL Bucharest Tavern Tales 2016 vor fi jucate in format Best of 5, Last Hero Standing, insa cu o modificare importanta: toti participantii vor trebui sa aiba cu ei 9 pachete, cate unul pentru fiecare clasa din joc.

Turneul va fi transmis live pe www.twitch.tv/pgl_hs.

Mai multe informatii referitoare la invitati, qualifer-ul romanesc si programul turneului vor fi dezvaluite in curand pe hs.pglesports.com si pe platformele de comunicare ale PGL.

Biletele pentru festivalul DreamHack Bucharest 2016 sunt disponibile pe shop.computergames.ro si in reteaua bilete.ro: Oficiile Postei Romane, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti, Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti.

Pentru a afla detalii, va invitam sa urmariti platformele oficiale de comunicare ale PGL:

Turneul PGL Bucharest Tavern Tales 2016 se va desfasura pe laptopuri OMEN by HP.

HP si Twitch sunt partenerii oficiali PGL Bucharest Tavern Tales 2016.

Despre PGLLogo PGL

PGL are o experienta de 14 ani in organizarea evenimentelor nationale si internationale de e-Sports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizatii de renume din domeniul e-Sports, PGLa organizat evenimente, turnee si calificari pentru DreamHack, IeSF, WCG, in acelasi timp oferind sustinere pentru e-Sports prin numeroase cupe si campionate nationale.

Datorita propriului studio modern, PGL transmite si produce continut in mai multe limbi pentru ligile si evenimentele de e-Sports din intreaga lume, printre care DreamHack, The International si IeSF World Championship. In 2015, PGL a organizat, printre altele, doua sezoane pentru propria liga internationala de CS:GO si sase editiiDreamHack(Bucuresti si Cluj-Napoca).

PGL organizeaza din 2012 festivalurile DreamHack la nivel national, reusind la cea d e-a 6-a editie sa gazduiasca la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, Romania alaturandu-se astfel Germaniei, Suediei si Poloniei ca tara organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.

Dupa succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat in cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o alta competitie de elita, de aceasta data pentru Dota 2, intra in iunie 2016, in portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.