Lista de vedete care participa la PGL Bucharest Tavern Tales 2016, turneul de Hearthstone cu premii de 25.000 de dolari de la Dreamhack Bucharest 2016, include unii dintre cei mai buni jucatori ai momentului si trei comentatori celebri.

Incepand de vineri, 16 septembrie pana duminica, 18 septembrie, Sala Polivalenta din Bucuresti va fi gazda pentru unul dintre cele mai importante turnee de Hearthstone ale toamnei. Acesta va aduce la un loc 14 jucatori invitati si 2 romani, castigatori ai turneului national de calificare.

Vizitatorii DreamHack Bucharest 2016 vor avea ocazia sa urmareasca ultima editie a turneului PGL Tavern Tales din acest an in standul partenerului HP, in cadrul unei zone de viewing unde se va transmite live pe un ecran seamless HD de 5m x 2,3m. De asemenea, mii de spectatori din intreaga lume vor avea la dispozitie transmisia in limba engleza de pe canalul twitch.tv/pgl_hs.

Jucatori invitati:

Radu „Rdu” Dima – Romania
Frederik „Hoej” Nielsen – Danemarca
Sebastian „Xixo” Bentert – Germania
Jan „Ek0p” Palys – Germania
Petar „Gaara” Stevanovic – Germania
Simon „Crane” Raunholst – Danemarca
Nicklas „Tessin” Dittmer – Danemarca
Stanislav „StanCifka” Cifka – Cehia
Adrian „Lifecoach” Koy – Germania
Thijs „Thijs” Molendijk – Olanda
Esteban”AKAWonder” Serrano – Spania
Jan „SuperJJ” Janßen – Germania
Jon „Orange” Westberg – Suedia
Aleksandr „Kolento” Malsh – Ucraina

Jucatori romani calificati:

Vlad „Angeloshaggy” Dumitru

Cosmin „Drujbanul” Panfil – reprezentantul Romaniei la Campionatul Mondial IeSF 2016, Jakarta.

 

Comentatori:

Marcin „Gnimsh” Filipowicz – Poland

Jakub „Lothar” Szygulski – Poland

Alex „Raven” Baguley – Marea Britanie

IF

Program

Turneul va debuta vineri, 16 septembrie, la ora 10:30, cu etapa grupelor, in urma careia opt jucatori se vor califica in fazele superioare. Finala turneului se va disputa duminica, 18 septembrie, incepand cu ora 17:30. Programul complet al turneului este disponibil pe dreamhack.ro si pe hs.pglesports.com.

Cand nu se infrunta intre ei cu vraji si creaturi fantastice, jucatorii vor testa sistemele OMEN by HP.

Desktopurile HP OMEN X reprezinta cea mai buna optiune pentru a obtine performanta in jocurile si aplicatiile VR. Ca atare, participantii turneului vor avea parte de inclestari titanice pe taramurile virtuale puse la dispozitie prin intermediul HP.

Turneul va fi transmis live pe www.twitch.tv/pgl_hs.

Biletele pentru festivalul DreamHack Bucharest 2016 sunt disponibile peshop.computergames.ro si in reteaua bilete.ro: Oficiile Postei Romane, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti, Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti.

Pentru a afla detalii, va invitam sa urmariti platformele oficiale de comunicare ale PGL:

Turneul PGL Bucharest Tavern Tales 2016 se va desfasura pe laptopuri OMEN by HP.

HP si Twitch sunt partenerii oficiali PGL Bucharest Tavern Tales 2016.

Despre PGLLogo PGL

PGL are o experienta de 14 ani in organizarea evenimentelor nationale si internationale de e-Sports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizatii de renume din domeniul e-Sports, PGLa organizat evenimente, turnee si calificari pentru DreamHack, IeSF, WCG, in acelasi timp oferind sustinere pentru e-Sports prin numeroase cupe si campionate nationale.

Datorita propriului studio modern, PGL transmite si produce continut in mai multe limbi pentru ligile si evenimentele de e-Sports din intreaga lume, printre care DreamHack, The International si IeSF World Championship. In 2015, PGL a organizat, printre altele, doua sezoane pentru propria liga internationala de CS:GO si sase editiiDreamHack(Bucuresti si Cluj-Napoca).

PGL organizeaza din 2012 festivalurile DreamHack la nivel national, reusind la cea d e-a 6-a editie sa gazduiasca la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, Romania alaturandu-se astfel Germaniei, Suediei si Poloniei ca tara organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.

Dupa succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat in cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o alta competitie de elita, de aceasta data pentru Dota 2, intra in iunie 2016, in portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.