Incepe competitia „”, eveniment live de modding GeForce Garage, in cadrul careia o echipa romaneasca de modderi se va duela cu specialistii polonezi. Cei mai cunoscuti modderi din cele doua tari sunt Tudor „Monstru” Badica si Staszek „Tips” Wiertelak. Cei doi vor crea un show de modding si overclocking pentru fanii DYI.

The Rise of Titans e o competitie amicala, in urma careia castigatorul va fi comunitatea, care va invata de la cei mai buni specialsiti din domeniu cum se construieste un sistem personalizat.

Evenimentul va avea loc in Polonia si va fi transmis pe canalele de social media ale NVIDIA:

Romania: Facebook, YouTube
Polonia: Twitch, Facebook, YouTube

Link catre pagina evenimentului (NVIDIA Romania): https://www.facebook.com/events/727266797448550/

Agenda:

MIERCURI
19:00 – Start

JOI
10:00 – Buna dimineata din GeForce Garage
15:30 – Watercooling, benchmark cu GTX 1080TI
20:30 – Finala

Stream-urile vor surprinde momente-cheie ale build-ului, iar comunitatea va putea alege la un moment dat prin vot piesele care vor customiza sistemele concurentilor.

George „Papa Jock” Poteca si Tudor „Monstru” Badica si-au unit fortele pentru prima data in 2016, cand au construit Toolcase, un sistem modat de gaming cu pret redus. O mare parte a procesului de modare a avut loc live, in fata fanilor prezenti la LSE LanParty. Sistemul de 600 dolari a fost primul mod construit live la un show din Romania.

Urmatorul pas a fost logic: reprezentarea Romaniei la un battle live: GeForce Garage – The Rise of Titans. Echipa formata din Papa Jock si Monstru ii va infrunta pe Staszek „Tips” Wiertelak si Jarek „Blackwhite” Arczynski, din Polonia.