Dupa succesul inregistrat la evenimentul Winter Championship, din luna decembrie a anului trecut, Esports Media revine cu o competitie de Dragobete. Astfel, pe 24 februarie 2018, pasionatii de esports si gaming se vor intalni la prima editie a turneului „Spring Championship”.

Evenimentul va avea loc pe parcursul unei singure zile, sambata, 24 februarie, incepand de la ora 11:00. Acesta va cuprinde competitii atat pe PC, cat si pe console (Playstation 4). Jocurile in care vor concura participantii in zona de calculatoare sunt League of Legends, PlayerUnknown’s Battlegrounds, respectiv Tekken 7 si Dragon Ball Fighter Z in zona de console.

Premiile de anul acesta depasesc suma de 3500 $ si includ periferice de gaming, componente PC, jocuri si merchandise pentru colectionari. De asemenea, Spring Championship ofera vizitatorilor o serie de jocuri surpriza pe care le pot testa pe console, de-a lungul intregii zile.

Inscrierile pentru turnee sunt deschise si, cei care doresc sa participe, sunt invitati sa completeze formularele online.

Competitia de League of Legends are deja 3 echipe invitate, iar cea de-a patra va fi desemnata in urma calificarilor. Meciurile vor avea loc online, duminica aceasta, 18 februarie, de la ora 16.

Pentru PlayerUnknown’s Battlegrounds, adeptii unui „chicken dinner” au posibilitatea de a se inscrie in echipe de cate 4. Evenimentul este de tip „Invitational”, motiv pentru care nu toate echipele inscrise vor avea, garantat, un loc asigurat. Competitia se doreste a fi cat mai echilibrata, de aceea vor fi selectate cele mai bune 8 echipe dintre cele inscrise.

In cele din urma, pentru turneele pe Playstation 4 de Tekken 7, respectiv Dragon Ball FighterZ, inscrierile pot fi facute atat online, cat si la fata locului, cu maximum 20 de minute inainte de inceperea primei confruntari.

Sunt asteptati toti cei care vor sa concureze, dar si pe cei care vor doar sa se joace impreuna cu prietenii sau partenerii lor.

Articolul cu toate informatiile: https://goo.gl/XPUC6U
Pagina despre PUBG: https://goo.gl/N4yP6q
Pagina despre console: https://goo.gl/RU5QtZ
Eveniment Facebook:  https://goo.gl/zSAq2E