Complexul hotelier „Hestia” in parteneriat cu Directia Judeteana de Tineret si Sport Calarasi, Asociatia Judeteană de Fotbal si AFC Dunarea Calarasi, va organiza în perioada 01- 04 septembrie 2016,  turneul de fotbal pentru copii si juniori „Hestia Junior’s Cup”, prima editie.  La aceasta competitie care se va desfasura pe terenul Hestia din Parcul Dumbrava, langa bazinul de înot, vor participa juniorii nascuti în anii 2007 și 2008. Unele dintre cele mai puternice echipe din tara la aceste doua categorii de varsta, printre care: Academia Farul, Academia Hagi, Stars Braila sau CSS Slobozia si-au anuntat intentia de a participa.hestia

„Hestia Junior’s Cup” se doreste sa devina un turneu de traditie, unde sa participe an de an foarte multe echipe la diferite categorii de varsta. Pentru acest lucru, unul dintre organizatori, Marius Dumitrescu, directorul DJTS Calarasi spune ca astfel de turnee ajuta foarte mult copiii sa creasca:

Este un lucru foarte important pentru judetul nostru. Directia sprijina astfel de evenimente mai ales atunci cand vine vorba de fotbalul juvenil. Copiii nu pot creste decât prin meciuri.

hestia_header_11Omul de afaceri, Hristache Geambazu, proprietarul Hotelului Hestia și al bazei sportive unde va avea loc aceasta prima editie a afirmat:

Suntem la începutul unui proiect de viitor la Calarasi. Aceasta competitie vreau sa devina o traditie pe plan local. Vom avea si invitati de marca la acest turneu si ii asigur pe participanti de intreg sprijinul nostru.