Consiliul Judetean Arad va demara un proiect prin care fotbalul din ligile a patra, a cincea si a sasea va fi sprijinit din punct de vedere logistic si financiar, proiectul fiind prezentat, miercuri, presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

burleanu-ajf-650x435
Sursa Foto: http://www.aradon.ro

In parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal, CJ Arad se va implica in sportul de masa, a anuntat presedintele consiliului, Iustin Cionca. Vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, Sergiu Bilcea, impreuna cu consilierii judeteni Ovidiu Mosneag si Razvan Cadar au fost mandatati parteneri ai Asociatiei Judetene de Fotbal pentru a implementa acest proiect.

Proiectul va fi sprijinit financiar de administratiile locale, prin acoperirea necesarului pentru echipele de seniori si grupele de copii. Programul va incepe din anul 2017.

Proiectul a fost prezentat, miercuri, presedintelui FRF, Razvan Burleanu, de catre Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad, si de catre primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, in cadrul unei vizite pe care presedintele Federatiei Romane de Fotbal a desfasurat-o la Arad.

Conform presedintelui CJ Arad, Iustin Cionca, consiliul judetean va spriji fotbalul juvenil si centrele de copii, pentru ca solutia unei reconstructii vine de la copii si juniori, iar in polii de dezvoltare din judet, acolo unde autoritatile locale au intentia sa investeasca si ele in dezvoltarea si popularizarea fotbalului, a sportului, in general, la nivelul copiilor, Consiliul Judetean va aloca fonduri.

La intalnirea cu presedintele FRF au participat si alti reprezentanti implicati in fenomenul fotbalistic, reprezentanti ai unor cluburi si administratii locale.

Sursa Foto: http://www.aradon.ro