„Hestia Junior’s Cup” se va desfasura anul acesta pentru prima data la Calarasi! Deschiderea turneului oficial va avea loc joi, 1 septembrie la ora 12:00, acolo unde vor fi prezente mai multe oficialitati locale, partenerii oficiali ai acestui evenimen si reprezentantii mass-media. Incepand de vineri, 2 septembrie pana duminica, 4 septembrie, vor avea loc meciurile oficiale din cadrul celor doua grupe 2005, respectiv 2007. Partidele se vor juca pe terenul Hestia Park amplasat in Parcul Dumbrava langa bazinul de inot si pe arena din incinta stadionului Municipal Calarasi.hestia cup

„Hotel Hestia„ in parteneriat cu Directia Judeteana de Tineret si Sport Calarasi, Asociatia Judeteana de Fotbal si AFC Dunarea Calarasi, au pus bazele acestui turneu dedicat fotbalului juvenil, Hestia Junior’s Cup”

“Hestia Junior’s Cup” se doreste sa devina un turneu de traditie, unde sa participe an de an, foarte multe echipe la diferite categorii de varsta. Pentru acest lucru, unul dintre organizatori, Marius Dumitrescu, directorul DJTS Calarasi spune ca astfel de turnee ajuta foarte mult copii sa creasca in valoare.

„Este un lucru foarte important pentru judetul nostru. Directia Judeteana de Sport, sprijina astfel de evenimente mai ales atunci cand vine vorba de fotbalul juvenil. Copii nu pot creste decat prin meciuri„ a spus Marius Dumitrescu, seful DJTS Calarasi.

Omul de afaceri, Hristache Geambazu, proprietarul Hotelului Hestia si al bazei sportive unde va avea loc aceasta prima editie, a afirmat faptul ca:

Suntem la inceputul unui proiect de viitor la Calarasi. Vrem ca pe parcurs sa organizam si alte campionate. Vreau ca “Hestia Junior’s Cup” sa devina o traditie pe plan local. Vom avea si invitati de marca la acest turneu si ii asigur pe participanti de intreg sprijinul nostru.

afis hespaOrganizator:

Partenerii competitiei:
Directia Judeteana de Tineret si Sport Calarasi, Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi, AFC Dunarea 2005 Calarasi.

Parteneri media:
Televiziuni: Digi 24 Constanta, Antena 1 Calarasi.

Presa scrisa:
Cotidianul Observator de Calarasi, Ziarul Arena, Obiectiv de Calarasi, Express, Actualitatea, Realitatea de Calarasi, Ziarul Focus, Impact, Fapt Divers, Editia.Presa online: Olteniteanul.info, Sportcalarasean.ro, Infomuntenia.ro, Calarasi24.info, Vieru.ro, Cu lumea-n cap prin Calarasi.

Radio:
Voces Campi, StilFm-Radio ZU, Arena FM 100.0 mh.

Echipe participante – Editia I:

Grupe – 2005 / 2007:
Atletic Hestia Junior
AFC Dunarea Calarasi
CSA Steaua
Academia Farul
Portul Calarasi
Unirea Slobozia
Luceafarul Braila
Intergalaxi Bucuresti
CS Navodari