De vineri pana duminica la Calarasi va avea loc prima editie a „Hestia Junior’s Cup”, turneu juvenil pentru categoriile de varsta 2005 si 2007. Academia Farul va trimite trei echipe la acesta competitie, 2 la categoria 2007 (antrenor Doru Carali) si una la 2005 ( antrenor Cristian Carapcea).

 

afis hespaAlaturi de Academia Farul vor mai participa la „Hestia Junior’s Cup” echipe precum CS Steaua Bucuresti, Luceafarul Braila, Dunarea Calarasi, Unirea Slobozia sau CS Navodari.

” Este un turneu destul de puternic aflat la prima editie. Pentru copii este foarte bine sa aibe cat mai multe meciuri. Campionii de maine se formeaza doar prin astfel de turnee.” a declarat Cristian Carapcea, antrenor Academia Farul

Ne bucuram ca aveam la prima editie una dintre cele mai puternice Academii din tara. Aici la Calarasi vrem ca pe viitor sa organizam trei turnee puternice pe an. „Hestia Junior’s Cup” este doar inceputul, a declarat Hristache Geambazu, principalul finantator al turneului.

hestia cupGrupa 2007 va ajunge la Calarasi direct de la Targu Mures acolo unde a evoluat la E-ON Kider Cup si unde a ocupat locul trei, dupa ce in finala mica a spulberat pe ACS Speranta Targu Mures cu 9-0 prin golurile realizate de David Asan (4 goluri), Iustin Doicaru (3 goluri), Mario Roman si Razvan Boboruta. Tot la Targu Mures a fost prezenta si grupa 2003 (antrenor Cosmin Damian) care a ocupat de asemenea tot locul trei dupa ce a trecut in finala mica de CFR Cluj dupa loviturile de departajare, scor 4-2.