Prima editie a Hestia Junior’s Cup, competitie juvenila adresata categoriilor de varsta 2005 si 2007 a fost un real succes.

3

Organizatorii Directia Judeteana de Tineret si Sport in colaborare cu AFC Dunarea 2005 Calarasi si Asociatia Judeteana de Fotbal si sponsorul principal Hestia Hotel pun deja la cale urmatoarea editie, care va avea loc in luna decembrie in doua locatii: Sala Polivalenta si Terenul Hestia.

????????????????????????????????????

” Vrem sa facem din acest turneu unul de traditie. Copii au nevoie de competitii putrenice si bine organizate pentru a putea creste. Doar prin astfel de competitii vom creste campioni de maine.” a declarat Hristache Geambazu, proprietarul Hotelului Hestia si principalul sponsor al turneului.

Mai mult, organizatorii au inceput sa puna la punct si detaliile pentru turneele de anul viitor.

” Vrem sa organizam Hestia Junior’s Cup de trei ori pe an: primavara, vara si iarna. Suntem siguri ca in 4-5 ani vom vorbi despre 350-400 de echipe participante. Am avut un feed back fantastic de la cei care au participat la prima editie. Suntem in contact cu o firma ce organizeaza astfel de evenimente in Germania si incercam o colaborare.” a declarat Bogdan Leu, seful Centrului de Copii si Juniori de la Dunarea Calarasi

Prima editie a fost castigata de Academia Farul, la categoria de varsta 2007 si Portul Calarasi la categoria de varsta 2005.