Joi, 9 februarie, de la ora 15:00, in Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, FRF si ASE vor semna un parteneriat al carui obiectiv va fi cresterea performantei performantei organizationale si a competitivitatii cluburilor sportive prin imbunatatirea calitatii profesionale.

Parteneriatul ce urmeaza sa fie semnat de presedintele FRF, Razvan Burleanu, si de rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, prevede:

– Organizarea de cursuri de formare continua adresate managerilor de club, ofiterilor de presa, ofiterilor de securitate, team-managerilor, dar si altor categorii profesionale;

– Inaugurarea in 2018 a unui program de masterat in management sportiv, destinat managerilor de cluburi, de federatii sportive, responsabililor guvernamentali si nu numai, care se doreste sa capete caracter continental regional;

– Dezvoltarea unui program de internship si voluntariat dedicat studentilor Academiei de Studii Economice prin care acestia au oportunitatea de a fi alaturi de activitatea fotbalistica si de a invata practic management fotbalistic.

Prin acest parteneriat, dar si prin alte programe, se doreste sa se faca un pas important in cresterea performantei organizationale si sportive, cu rezultate vizibile in relatia cluburilor cu spectatorii, sponsorii si autoritatile.