Pe parcursul a trei saptamani echipa feminina CSM Bucuresti a cucerit trei trofee: campionatul, Liga Campionilor si Cupa Romaniei la handbal. Performante rare in peisajul sportului romanesc, daca avem in vedere ca elevele lui Kim Rasmussen au castigat Liga Campionilor dupa 42 de ani, ultima invingatoare fiind Rapid Bucuresti, precedata de Stiinta Bucuresti.

In Final Four-ul gazduit de noua sala polivalenta din Cluj-Napoca, formatia din Capitala, care nu are o sala proprie, evoluand de regula in sala Rapid CFR, a trecut mai intai de vicecampioana HCM Baia Mare, la un singur gol, 26-25 (11-12), apoi de HCM Roman cu 32-24 (15-13). DSC_0164
Finala s-a desfasurat sub semnul echilibrului pana la pauza, dupa care principalele favorite aveau sa se desprinda treptat la sapte si opt goluri, obtinand o victorie fara dubii. La care au contribuit Varzaru, 6, Gullden, 5, Rodrigues, 5, Jorgensen, 5, Fisker, 3, Vetkova, 2, Martin, 2, Torstensen, 1 si Nicula, 1, dar si cei trei portari, Grubisic, Pessoa si Iordache. De la romascancele antrenate de Florentin Pera s-au remarcat ucraineanca Glibko, golgetera partidei, 11 si Stoleru, 5. In deschidere, HCM Baia Mare a invins Dunarea Braila cu 34-25.
CSM Bucuresti va evolua in grupele Ligii Campionilor, iar HCM Roman in Cupa EHF.

DSC_0407
Kim Rasmussen alaturi de fotoreporterul Tudor Panait
Echipa Primariei Capitalei se va desparti de antrenorul principal si de cinci jucatoare: Pessoa, Rasmussen, Fisker, Vetkova si Rodrigues. Vor veni Ungureanu si Jezic, de la HCM Baia Mare, la care se vor adauga alte handbaliste valoroase din strainatate.