Echipa locala de handbal masculin din Calarasi, AHC Dunarea Calarasi a reusit sa bata HC Adrian Petrea Resita cu scorul 23 – 21, in Sala Sporturilor din Calarasi, in mansa secunda a ultimului duel din play off-ul Ligii Nationale pentru locurile 7-8.

AHC Dunarea Calarasi au castigat si in tur, la Resita, cu scorul 30 – 29, astfel Dunarea Calarasi termina play-off-ul pe locul 7 in Liga Nationala de handbal masculin sezonul 2015-2016!
Ca si in tur, si astazi cele doua echipe au avut un joc destul de echilibrat, dar AHC Dunarea Calarasi a reusit sa se desprinda spre finalul partidei si astfel au castigat.
Publicul de la Calarasi nu a fost atat de plin de anergie la inceputul partidei, sala fiind pe jumatate plina, dar si-au luat revansa in repriza a doua cand au fost asa cum ii cunoastem cu totii si si-au dus echipa spre victoria mult asteptata!

AHC DUNAREA CALARASI – HC ADRIAN PETREA RESITA 23-21 (13-9) . Au jucat Victor Vartic 6 goluri, Oleg Kumogorodsky 5 goluri, Anatoli Bulov 4 goluri, Razvan Gavriloaia 2 goluri, Sabin Ignat 2 goluri, Ghita Mateas 2 goluri, Adi Mitrea 1 gol, Marius Ignat 1 gol, Roman Zacaciurin, Nicolae Florin, Pavel Gurkovsky, Vladimir Carali, Valeriu Erhan si Vadim Brazhnik. Antrenor principal Aihan Omer, kinetoterapeut Dima Florin.

Corespondenta si foto de Radu Dumitrescu.