Antrenor cu CV european la Roman

Cu o aparare foarte agresiva si un joc de echipa solid, gruparea moldava a fost mai mereu o „nuca tare”. Dupa trei sezoane de succes alaturi de profesorul Florentin Pera, clubul nemtean a optat in acest sezon pentru un tehnician strain cu un CV de top pe plan european, macedoneanul Andon Boskovski. Acesta a antrenat puternica formatie masculina Vardar Skopje in Liga Campionilor si a fost secund la nationala Macedoniei.

Trei transferuri cu experienta

CSM Roman a realizat trei transferuri importante in intersezon: Clara Vadineanu (29 ani/HCM Ramnicu Valcea), Luciana Marin-Popescu (27 ani/HCM Baia Mare) si Nicoleta Rusu (29 ani/ Alba Sebes).

„Omogenitatea echipei este principalul nostru atu. Au venit doar trei jucatoare si toate s-au acomodat deja foarte rapid in sistemul nostru de joc pentru ca sunt handbaliste inteligente si cu maturitate. Cred ca noul antrenor, cu experienta si in handbalul masculin, va aduce o mai mare combativitate echipei si o mentalitate barbateasca in spiritul jocului. Avem o echipa puternica, stabilitate la nivel financiar, sustinere din partea autoritatilor locale si aceste ingrediente ne dau sperante si pentru o calificare in primavara europeana”, a adaugat Presedintele Lucian Micu.

poza grup 2016-2017Lotul CSM Roman:

Tereza Paslaru, Viktoria Tymoshenkova, Georgiana Stoleru – portari; Loredana Vartic, Lacramioara Cilici, Ana Maria Iuganu, Luciana Marin-Popescu, Oana Chitacu, Carmen Stoleru, Raluca Agrigoroaei, Jasna Toskovic, Iryna Glibko, Nicoleta Rusu, Cyntia Tomescu, Clara Vadineanu