Nationala feminina de handbal va juca saptamana viitoare primele meciuri dupa Jocurile Olimpice de la Rio. Romania va participa la un turneu amical in Olanda, la Eindhoven, alaturi de prima reprezentativa si selectionata B a tarii gazde, dar si de Serbia, scrie ProSport.

rom-nia-a-surclasat-o-pe-uruguay-la-handbal-feminin-i-e-aproape-de-calificarea-la-jocurile-olimpice-de-la-rio-de-janeiro-1
Sursa Foto: http://ziuanews.ro/

Program jocuri:

Joi, 6 octombrie: Romania – Serbia, ora 19:00

Vineri, 7 octombrie: Romania – Olanda B, ora 21:30

Sambata, 8 octombrie: Romania – Olanda B, ora 16:30

handball_masculin
Sursa Foto: http://radiocluj.ro/

Reunirea lotului a fost fixata pentru duminica 2 octombrie, la Bucuresti, unde se va desfasura pregatirea pana la plecarea la Eindhoven, in 5 octombrie. Pentru aceasta actiune, antrenorii au convocat 20 de handbaliste:

Portari: Denisa Dedu (Corona), Yulia Dumanska (SCM Craiova), Elena Voicu (Dunarea Braila)

Extreme stanga: Ana Maria Tanasie (Dunarea Braila), Camelia Hotea (Corona Brasov)

Interi stanga: Cristina Neagu (Buducnost), Gabriela Perianu, Gabriella Szucs, Bianca Tiron (toate de la Dunarea Braila), Gabriela Preda (CSM Bistrita)

Centri: Eliza Buceschi (FC Midjylland), Cristina Laslo (U Cluj), Madalina Zamfirescu (Dunarea Braila)

Interi dreapta: Alina Ilie (Unirea Slobozia), Laura Popa (U Cluj)

Extreme dreapta: Laura Chiper, Marinela Neagu (ambele Corona Brasov)

Pivoti: Florina Chintoan (U Cluj), Cristina Nan, Oana Manea (ambele CSM Bucuresti)

Melinda Geiger, Paula Ungureanu si Valentina Ardean nu vor fi prezente la aceasta actiune. In lot ar mai putea surveni anumite modificari, din cauza unor accidentari, insa o decizie finala va fi luata dupa etapa a 5-a, care se desfasoara miercuri si joi.

Selectionerul Olandei, vicecampioana mondiala, Henk Groener, si-a anuntat retragerea de la prima reprezentativa dupa Campionatul European din decembrie.

 

»» Sumar