Federatia Romana de Handbal anunta suporterii Echipei Nationale ca biletele pentru meciul dintre Romania si Polonia, a carei echipa a fost medaliata cu bronz la ultima editie a Campionatului Mondial, din data de 6 noiembrie 2016, ora 20:00, Sala Polivalenta (Str. Uzinei Electrice) din Cluj Napoca, s-au pus in vanzare in reteaua Eventim online si la partenerii Eventim: Orange Shop Cluj, Carrefour Voiaj Cluj, Libraria Carturesti, magazinele Germanos, Humanitas Cluj, OMV Floresti, OMV Manastur, OMV Marasti, OMV Ring Road, OMV Turzii, OMV Vuia si Vodafone.

http://www.eventim.ro/ro/bilete/handbal-romania-polonia-cluj-napoca-sala-polivalenta-444508/event.html?co=rou&cm=3

14600902_524953341028663_5837294665199622017_nUn inceput de drum care se doreste a culmina cu calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020. Un inceput de drum al lui Xavi Pascual la carma Echipei Nationale. Avem patru ani sa construim o echipa competitiva. Cred cu tarie ca avem jucatori care pot face Romania mandra de Handbalul Masculin. Incepem aceasta aventura cu un joc impotriva Poloniei, Medalie de Bronz la ultimul Campionat Mondial si locul patru la Jocurile Olimpice de la Rio. O echipa tare, condusa de unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati antrenori ai momentului: Talant Dujshebaev. Un jucator enorm, un antrenor enorm.

 

Ne intoarcem cu drag in Cluj-Napoca, in orasul care ne-a primit cu atat de mult drag si care ne-a ajutat sa obtinem rezultate fantastice cu Echipa Nationala Feminina. Ei bine, acum avem nevoie de sprijinul vostru, Clujenilor, si de al Iubitorilor de Handbal din toata tara, pentru ca Echipa Nationala de Handbal Masculin sa inceapa sa paseasca pe drumul plin de performante al predecesorilor lor. Hai, România! Handbalul, Sport National! declara Alexandru Dedu, Președinte F.R.H.

Biletele au preturi intre 10 lei si 60 lei, existand si pachete VIP la pretul de 200 lei.

Partida conteaza ca meci in cadrul grupei de calificare 2 la Campionatul European din Croatia 2018.

Alaturi de Romania si Polonia, in grupa 2 mai sunt prezente echipele nationale ale Belarus si Serbia. Primele doua clasate se vor califica la turneul final.

Biletele vor fi puse in vanzare si la casele de bilete ale Salii Polivalente din Cluj-Napoca, cu doua zile inaintea partidei.

Va asteptam sa fim alaturi de Echipa Nationala Masculina a Romaniei, mostenitoarea unei istorii fantastice si sa sustinem Handbalul, Sport National! Hai, Romania!

Material furnizat de Departamentul Media al FR Handbal