Moment special la Polivalenta! La intalnirea CSM Bucuresti – Gyori Audi ETO KC, din Grupa C a Ligii Campionilor la handbal, a fost prezentat Ambasadorul EHF Euro 2016, stabilit de forul european pentru a promova in Romania competitia continentala de la finele acestui an, gazduita de Suedia (4-18 decembrie).

Personalitate bine cunoscuta, Ambasadorul EHF Euro 2016 este Narcisa Lecusanu.

lecusanu-ambasador-euroIn varsta de 40 ani, Narcisa are o cariera indelungata in tricoul primei reprezentative a Romaniei, pentru care a jucat in 134 de meciuri, inscriind 354 de goluri. Vicecampioana mondiala in 2005 cu nationala de senioare, medaliata cu bronz la Mondialele Universitare din 1996, Narcisa Lecusanu a mai participat la doua editii ale CM, dar si la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008.

La meciul cu Gyor, Narcisa a oferit catorva spectatori aflati in tribunele Salii Polivalente sansa de a participa la un concurs de aruncari la poarta, castigatorii putand castiga bilete de acces la Euro 2016, la meciuri din grupa ale tricolorelor, precum si tricouri oficiale ale competitiei continentale din Suedia.

Nationala Romaniei face parte din Grupa D a Campionatului European, alaturi de Norvegia, Rusia si Croatia.
Biroul de presa CSM Bucuresti