Elena Voicu (26 ani) este noua senzatie dintre buturile nationalei de handbal. Frumoasa portarita de la Dunarea Braila isi depune candidatura pentru titlul de Miss Handbal.

In 2016, Elena si colegele ei de la Braila au administrat „tigroaicelor” de la CSM Bucuresti prima infrangere dupa castigarea Ligii Campionilor. Senzuala portarita va juca in weekend la Trofeul Carpati de la Cluj-Napoca si spera sa prinda astfel lotul pentru Europenele din decembrie.

Inaintea debutului la Trofeul Carpati, goalkeeper-ul echipei nationale a realizat un pictorial inedit pentru promovarea evenimentului. S-a imbracat in gladiatoare si muschetara sexy. La final, Elena le-a transmis un mesaj fanilor handbalului.

„A fost mai greu decat mai asteptam in rolul de fotomodel, nu sunt ipostazele care ma caracterizeaza deobicei, dar a fost o experienta interesanta. Am fost gladiatoare la sedinta foto si imi doresc sa avem o atitudine de luptatoare si la meciuri pentru ca vom avea nevoie la Campionatul European. Trofeul Carpati este un test util pentru noi si rezultatul conteaza mai putin. Noul antrenor vrea mai mult sa perfectionam relatiile de joc, sa aratam atitudine pe teren si sa fim o echipa in adevaratul sens. Veniti alaturi de noi la Trofeul Carpati si va promitem un spectacol de calitate”, a declarat Elena Voicu.

Trofeul Carpati debuteaza cu duelul dintre Ungaria si vicecampioana mondiala Olanda. Romania A si Romania B se dueleaza in a doua semifinala. Duminica au loc finalele.

Polivalenta din Cluj, un templu al sportului la Trofeul Carpati

In zonele speciale pentru suporteri vor exista mese de ping, porti de handbal, skate-uri, trotinete sau saci de box de la partenerul Decathlon. Cei mai curajosi isi pot verifica viteza de aruncare cu mingea de handbal, iar cativa fani din sala vor avea sansa sa participe la concursul „PROFI – Aruncarea de 1000 de EURO”. Vor exista premii atat pentru fanii de toate varstele, inclusiv produse cosmetice si de intretinere pentru reprezentantele sexului frumos din partea partenerul FA. La standul Derzelas, suporterii vor avea ocazia sa isi picteze tricolorul pe fata si sa isi incurajeze favoritele la duelurile cu Ungaria si Olanda. Magazinul FRH va fi deschis pe toata durata Trofeului Carpati in incinta Salii Polivalente, iar fanii isi pot achizitiona tricouri, esarfe, pixuri, stickere, huse de telefon si alte accesorii.

Cei mici se pot juca pe Playstation alaturi de prieteni si de parinti. Ultimul joc de profil pe consola (PS4 Handball 2016) va fi disponibil pentru testare.

Articol furnizat de Stefan Gavan – PR Manager FR Handbalsemnatura-mail1

FOTO: Mircea Rosca @ Lighthouse Photo Studio Cluj-Napoca