Trofeul Carpati din weekend reprezinta ultimul test pentru nationala de handbal inaintea Campionatului European din decembrie. In contextul in care Romania are un nou selectioner (spaniolul Martin Ambros), iar o parte dintre jucatoare sunt noi in agrenajul echipei nationale, staff-ul tehnic le-a pregatit jucatoarelor un teambuilding inedit la paintball. Eliza Buceschi si colegele ei spera sa imprumute din atitudinea razboinica de la paintball si pe terenul de handbal la Trofeul Carpati si mai ales la turneul final din Suedia.

_dsc4325-1

„A fost o activitate foarte placuta pentru noi. Aveam nevoie de ceva relaxare dupa cateva zile de antrenamente grele. Avem multe jucatoare noi in lot si ma bucur ca am avut ocazia sa petrecem putin timp liber impreuna pentru a ne suda ca grup. Speram sa avem o atitudine razboinica si pe teren la Trofeul Carpati, dar mai ales la Campionatul European. Suntem la inceput de drum, ne dorim sa crestem de la meci la meci, sa imbinam experienta unor jucatoare cu entuziasmul celor tineret si la ora turneului final din Suedia sa demonstram suntem in progres ca echipa” , a declarat Eliza Buceschi.

_dsc4323Bilete in vanzare la Sala Polivalenta

A 48-a editie a Trofeului Carpati programeaza sambata semifinalele:

Ungaria – Olanda (ora 17.00) si Romania A-Romania B, iar duminica au loc finalele.

Incepand de vineri, de la ora 10.00, biletele se pun in vanzare si la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Ele se pot procura in continuare si online de pe eventim.ro si din reteaua magazinelor partenere. Elevii si studentii pot procura abonamente pentru cele doua zile la doar 30 lei.

FOTOGALERIE cu nationala de handbal la paintball
https://drive.google.com/drive/folders/0B-o__DuSYpz2MDBJTDZVeXJNU3c?usp=sharing