Un proiect ambitios are nevoie de parteneri pe masura! Anul 2017 aduce un prim sponsor de marca pentru echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. ENGIE Romania s-a alaturat familiei „tigrilor” sustinand campioana Europei.

Handbalul feminin de inalt nivel este astazi unul dintre putinele sporturi care asigura Romaniei, gratie rezultatelor remarcabile si vizibilitatii la scara nationala si internationala, mandria de a se afla pe cele mai inalte podiumuri. Insa, ca in orice alt sport, performanta are nevoie de sustinere financiara.

ENGIE Romania s-a implicat de-a lungul timpului in diverse domenii ale sportului romanesc: atletism, tenis feminin prin sustinerea unei generatii de tinere jucatoare care acum fac parte din elita tenisului, si disciplinele olimpice in vederea unei bune reprezentari a Romaniei la Jocurile Olimpice.

In prezent, ENGIE Romania a identificat in CSM Bucuresti un club ale carui valori il apropie de crezul si valorile ENGIE – performanta, exigenta, angajamentul si coeziunea echipei. Impartasind aceleasi valori, asocierea ENGIE – CSM Bucuresti este una fireasca, acest parteneriat propunandu-si sa contribuie la succesul handbalului feminin in Romania si peste hotare. Parteneriatul vizeaza sustinerea echipei de handbal feminin precum si a Centrului de Copii si Juniori al CSM Bucuresti si este in valoare de 280.000 de euro.

Anuntarea parteneriatului dintre cele doua organizatii are loc inainte de prima partida din Main Round a Ligii Europene a Campionilor, dintre CSM Bucuresti si Larvik (Norvegia). Cu aceasta ocazie, Eric Stab, Presedinte & CEO ENGIE Romania a declarat : ,,Valorile ENGIE si cele ale echipei de handbal feminin se completeaza si se potenteaza reciproc. Handbalul este caracterizat de dinamism, forta, fair-play, spirit de echipa, performanta, iar brandul ENGIE, cu valorile sale, se asociaza intr-un mod pozitiv cu acest sport devenit din ce in ce mai vizibil si cu rezultate excelente in anul 2016’’.

Alin Petrache, director general CSM Bucuresti:

„Suntem bucurosi sa avem alaturi de noi un partener de talia ENGIE. Ne incanta sa vedem ca proiectul nostru pentru Centrul de Copii si Juniori este interesant si primeste suport constant. ENGIE devine unul cel mai importanti sustinatori ai CSMB, iar ce pot sa ii asigur pe fanii nostri este ca vom face din CSM Bucuresti, impreuna cu toti partenerii si cu Primaria Capitalei, cel mai puternic club din Romania.”

Aurelia Bradeanu i-a inmanat domnului Eric Stab un tricou din partea echipei feminine de handbal si a declarat:

„Vreau sa va urez bun venit in familia „tigrilor”! Ati facut o alegere foarte buna, care pe noi ne onoreaza! Ne bucuram sa vedem ca ni se alatura o companie atat de importanta din domeniul energetic si sunt convinsa ca acest parteneriat este un castig pentru ambele parti. Handbalul este unul dintre sporturile care fac cinste Romaniei peste hotare, iar CSM Bucuresti a realizat o performanta istorica prin castigarea Ligii Campionilor, chiar in primul an de participare. Desigur, ne propunem sa uimim in continuare intregul continent si ne bucuram ca ENGIE ne va fi alaturi in aceasta calatorie. Consider ca ati facut o alegere inspirata, pentru care va multumim!”

Grupul ENGIE (fost GDF SUEZ) este prezent in Romania in trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate si servicii energetice. ENGIE Romania este principala filiala a Grupului in Romania si detine companiile Distrigaz Sud Retele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian si Braila Winds. Compania activeaza in urmatoarele domenii de activitate: distributie si furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalatiile de gaze naturale si centrale termice si productie de electricitate. ENGIE Romania si filialele sale deservesc un portofoliu de 1,6 milioane de clienti, opereaza o retea de distributie de circa 19.000 km, detin doua parcuri eoliene cu o capacitate totala de 100 MW si au 3.650 de angajati.

In mai putin de 10 ani de existenta, CSM Bucuresti a devenit un model demn de urmat de toate cluburile din Romania. Cu un palmares de invidiat, care include doua cupe europene (Liga Campionilor la Handbal Feminin si Cupa CEV Challenge la Volei Feminin), numeroase titluri nationale si clasificari pe podium la toate ramurile sportive (atletism, baschet, handbal, volei, sah, motociclism, tenis si rugby), un Centru de Copii si Juniori cu peste 1500 de tineri sportivi, CSM Bucuresti reprezinta standardul clubului sportiv modern, performant.

Comunicat transmis de CSM Bucuresti