Oricine achizitioneaza pana la finalul lunii august produse din gama FA (cu exceptia sapunului solid) va contribui la campania de sustinere a handbalului romanesc, prin dotarea a sute de scoli din intreaga tara cu mingi de handbal.

Campania „Mingi in Școli” demarata in 2016 impreuna cu Federatia Romana de Handbal a reprezentat un adevarat succes: 477 de scoli inscrise in proiect, 200 scoli selectate, 2226 mingi donate! Din acest motiv, campania continua si in 2017 cu sprijinul iubitorilor de sport din Romania.

Obiectivele campaniei: facilitarea accesului elevilor din intreaga tara la handbal si sustinerea viitoarei generatii de campioni ai Romaniei

Orice persoana care isi doreste ca scoala sa fie inscrisa in campanie si sa primeasca mingi de handbal, poate completa formularul de inscriere, de la sectiunea „Inscrie o scoala” pe site-ul mingiinscoli.ro.

„Succesul campaniei de anul trecut ne-a incurajat enorm. Nu numai ca s-au inscris multe scoli, dar am si primit foarte multe mesaje frumoase care ne-au aratat ca handbalul este un sport foarte indragit de adulti si de copii, deopotriva. Ar fi pacat ca din lipsa dotarilor din salile de sport ale scolilor sa nu le oferim copiilor ocazia sa practice acest sport si, de ce nu, astfel sa ii descoperim pe viitorii campioni”, spune Alexandru Dedu, Presedintele Federatiei Romane de Handbal.

„Campania Mingi in Școli merge mai departe si anul acesta cu obiectivul de a ajuta si alti copii sa practice handbalul. Pe langa faptul ca este un sport cu reale beneficii pentru sanatatea si organismul copiilor, este si o sursa de bucurie si energie extraordinaaa. Ne dorim sa contribuim astfel la descoperirea si formarea viitorilor campioni ai handbalului romanesc”, declara si Gabi Barbu, General Manager Henkel Beauty Care.

Scolile care au primit mingi in cadrul campaniei din 2016 se pot inscrie anul acesta pentru a participa la o tombola in urma careia va fi oferit un echipament complet de 15 tricouri si 15 sorturi pentru echipa de handbal a scolii.

Material furnizat de Departamentul Media FRH