Sambata si duminica, patru sportivi romani vor incerca sa intre in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung joc de padel, iar fondurile stranse in urma evenimentului vor fi donate Organizatiei Salvati Copiii Romania.

guinness-world-records-cel-mai-lung-joc-de-padelAdrian Vodislav, Adrian Barbu, Gabi Moraru si Dan Lazar vor juca padel 25 de ore fara intrerupere, timp in care se vor desfasura cateva activitati caritabile precum o tombola unde se pot castiga rachete si echipament de padel si o licitatie unde se vor scoate la vanzare obiecte donate de marii jucatori romani de tenis Andrei Pavel, Horia Tecau, Marius Copil si Andreea Mitu, cat si de jucatori faimosi de padel precum Paquito Navarro si Matías Díaz.

Evenimentul va avea loc la Clubul PadelMania din Parcul Herastrau, iar intrarea va fi gratuita pentru publicul larg.

Mauri Andrini, jucator profesionist de padel, fondator si director al Hello Padel si capitan al echipei nationale a Marii Britanii, si-a anuntat deja prezenta la Bucuresti pe 17-18 septembrie, pentru a asista la acest eveniment istoric in lumea padelului.

Cei care doresc sa-i sustina pe sportivii romani pot dona prin intermediul platformei Galantom, pe http://salvaticopiii.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=2564&language=en.

Va asteptam la startul celui mai lung joc de padel, sambata, 17 septembrie, la ora 10:30!