Circul Globus din Bucuresti va gazdui in perioada 3-9 octombrie cel mai important eveniment de snooker din Romania. Legende mondiale ale snookerului si-au anuntat prezenta la Bucuresti: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Stuart Bingham, Judd Trump, John Higgins, Neil Robertson isi vor incrucisa tacurile pentru trofeul primei editii a European Masters.

European Masters - visual landscape 1Cele mai importante nume din circul mondial de snooker vor fi prezente la Bucuresti pentru prima editie a European Masters, cel mai mare eveniment sportiv al anului. Competitia se va bucura de participarea a 32 de jucatori, etapa calificarilor urmand sa se dispute in septembrie in Preston, Marea Britanie. Premiile puse la bataie sunt in valoare de 350.000 euro.

Stuart Bingham: „Imi place foarte mult atmosfera din Bucuresti, e un oras fantastic. Și locul de desfasurare Circul Globus este genial, perfect pentru snooker”.

Stuart Bingham, campionul mondial in 2015 este determinat sa obtina calificarea la European Masters si sa revina la Bucuresti dupa ce a jucat aici si anul trecut in cadrul Snooker Titans Trophy, meciul demonstrativ disputat cu Ronnie O’Sullivan. Bingham a fost uimit atunci de pasiunea fanilor de snooker din Romania.

A fost absolut fantastic, unul dintre cele mai bune locuri in care am fost pentru un meci demonstrativ. Am fost uimit de cat de entuziasti sunt fanii de snooker. Am avut meciuri demonstrative doua seri la rand si in ambele am avut 2.000 de oameni acolo, ceea ce arata ca exista un mare apetit pentru snooker in Romania.

European Masters - visual portrait 2Meciurile European Masters se vor disputa la Circul Globus, 3-9 octombrie

Mark Selby, Ronnie O’Sullivan, Stuart Bingham, alaturi de alti jucatori de renume din circuit isi vor delecta fanii in cadrul unui maraton spectaculos de meciuri desfasurate in perioada 3-9 octombrie. Partidele se vor desfasura in cursul saptamanii, 3-7 octombrie, cu incepere de la ora 10:00, meciul zilei fiind programat la ora 19:30. Semifinalele se vor fi disputate sambata, 8 octombrie, cu incepere de la ora 13:00. Marea finala se va juca duminica, 9 octombrie in cadrul a doua sesiuni, programate de la ora 13:00, respectiv de la ora 19:00.

Biletele si abonamentele European Masters sunt disponibile pe www.eventim.ro si in reteaua de magazine partenere Eventim la preturi incepand de la 55 de lei.

European Masters este un eveniment organizat de McCann/Thiess Events, parteneriatul McCann WorldGroup Romania si Thiess Holding lansat in 2015 pe seria de evenimente de leadership, educatie, sport si inovatie. European Masters vine ca o continuare a meciurilor demonstrative Snooker Titans Trophy organizate in Bucuresti si Cluj in cadrul carora au participat jucatori precum Ronnie O’Sullivan, Stuart Bingham, Steve Davis, Mark Selby, Stephen Hendry, Mark Williams si Jimmy White.

Pagina oficiala: www.facebook.com/EuropeanMastersOfficial